Games Branden Op Je Harde Schijf Op Xbox 360

Inhoudsopgave:

Games Branden Op Je Harde Schijf Op Xbox 360
Games Branden Op Je Harde Schijf Op Xbox 360

Video: Games Branden Op Je Harde Schijf Op Xbox 360

Video: Games Branden Op Je Harde Schijf Op Xbox 360
Video: How To Install/Play Xbox 360 Games Off Your Internal HDD u0026 External HDD RGH/JTAG (Episode 3) #RGH 2024, April
Anonim

Xbox 360 is een populaire videogameconsole ontwikkeld door Microsoft. In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft deze console een harde schijf en is hij ook in staat om games op externe opslagmedia op te nemen. Om op te nemen, moet u de console-interface gebruiken.

Games branden op je harde schijf op Xbox 360
Games branden op je harde schijf op Xbox 360

instructies:

Stap 1

Door het spel op uw harde schijf op te nemen, wordt uw console sneller en wordt de levensduur van uw laserdiscs verlengd. Deze bewerking zal de prestaties van het spel en de laadsnelheid verhogen. Je kunt games ook installeren op verwisselbare opslagmedia, zoals een flashkaart of externe HDD.

Stap 2

Plaats de spelschijf die u wilt branden in uw schijfstation. Wacht tot het spel begint en druk vervolgens op de X-toets op je joystick. Selecteer in het menu dat verschijnt het gedeelte "Installeren". Daarna ziet u een bericht dat het proces van het schrijven van bestanden naar de harde schijf van het apparaat weergeeft.

Stap 3

Om een game op te nemen heb je minimaal 4 GB vrije ruimte op je opslagmedium nodig. Anders ontvangt u een melding over de noodzaak om de benodigde ruimte vrij te maken door de muziek, video's en games die op de console zijn opgenomen te verwijderen. De installatie kan ongeveer 10 minuten duren. Na het einde van de procedure ziet u een bijbehorende melding.

Stap 4

Zelfs nadat u de game op uw harde schijf hebt geïnstalleerd, moet u de gamemedia in de lezer van de console plaatsen. Als je games zonder schijf wilt spelen, moet je de game die je wilt kopen in de Xbox Online Store in het hoofdmenu.

Stap 5

Plaats de game-cd in je Xbox-drive om de game vanaf je harde schijf te spelen. Druk daarna op knop A van de gamepad en selecteer het spel dat in de reader zit. Het wordt gestart vanaf de interne opslagmedia van de settopbox.

Stap 6

Om de installatie van uw harde schijf te verwijderen, installeert u ook eerst de media van de game die u wilt verwijderen. Druk daarna op Y op de controller en selecteer "Verwijderen". Als je meerdere games wilt wissen, ga dan naar het gedeelte "Instellingen" - "Systeeminstellingen" van het hoofdmenu van de console. Selecteer vervolgens "Opslag" - "Harde schijf" - "Games". Selecteer in de lijst die verschijnt de items die u uit het geheugen van het apparaat wilt wissen.

Aanbevolen: