Hoe Speel Je Xbox 360-games Op Pc

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Xbox 360-games Op Pc
Hoe Speel Je Xbox 360-games Op Pc

Video: Hoe Speel Je Xbox 360-games Op Pc

Video: Hoe Speel Je Xbox 360-games Op Pc
Video: Как играть в игры для Xbox 360 на ПК! Эмулятор Xbox 360! Xenia Setup Tutorial! Рабочий эмулятор Xbox 360 2024, Mei
Anonim

Sommige ontwikkelaars van videogames besteden soms hun aandacht aan de pc en brengen versies van games alleen voor consoles uit, waardoor eigenaren van pc's de mogelijkheid wordt ontnomen om ze te spelen. Het probleem is vooral relevant als de vorige delen van de game op de pc zijn uitgebracht en je echt het volgende deel wilt spelen. Er zijn zoveel hits uitgekomen op de Xbox 360-console, en als er een game tussen zit die je wilt spelen, kun je proberen deze op een pc te starten.

Hoe speel je xbox 360-games op pc
Hoe speel je xbox 360-games op pc

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - emulator Cxbx-0.7.8c.

instructies:

Stap 1

Om consolegames op een computer uit te voeren, worden speciale emulators gebruikt. Maar als emulators voor oudere versies van consoles stabieler werken, kan emulatie van games op Xbox360 problemen veroorzaken. Eerst moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoende stroom heeft. Je moet minimaal een dual-core processor hebben, bij voorkeur boven de 3,2 GHz. Wenselijk twee gigabyte RAM en een goede discrete grafische kaart met 512 megabyte geheugen. Over het algemeen geldt: hoe krachtiger de computer, hoe groter de kans dat het spel op de computer wordt uitgevoerd.

Stap 2

Zoals reeds opgemerkt, worden speciale emulators gebruikt om games vanaf consoles uit te voeren. Download de emulator Cxbx-0.7.8c van internet. Het hoeft niet te worden geïnstalleerd. Pak het archief gewoon uit in een willekeurige map. Start de emulator. Nadat u het hebt gestart, selecteert u Instellingen. Klik vervolgens in het menu dat verschijnt op Config video.

Stap 3

Het venster met grafische instellingen wordt geopend. Vink het vakje aan naast de regel Start in volledig scherm. Klik vervolgens op de pijl naast de regel Videoresolutie. In het venster wordt een lijst met mogelijke schermresoluties geopend. Stel de minimale resolutie in.

Stap 4

Klik vervolgens op Bestand. Selecteer Open xbp in het menu dat wordt geopend. Geef vervolgens in het bladervenster het pad naar de opgeslagen game-afbeelding op. Het spel wordt nu geopend. Bediening en andere parameters kunnen worden geconfigureerd met behulp van het emulatormenu.

Stap 5

Opgemerkt moet worden dat er geen garantie is dat het spel zeker zal draaien op een computer met behulp van een emulator. Ook garandeert niemand dat het niet "vertraagt". Het hangt allemaal af van het specifieke spel en de kracht van je computer. Wees dus niet verbaasd als je, wanneer je het probeert te openen, gewoon een fout in de emulator ziet, of nadat het spel zelf is gestart, het vrijwel "vertraagt".

Aanbevolen: