Hoe Een Computer Te Bestellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computer Te Bestellen?
Hoe Een Computer Te Bestellen?

Video: Hoe Een Computer Te Bestellen?

Video: Hoe Een Computer Te Bestellen?
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, Mei
Anonim

De computer is een bijna onmisbaar attribuut van het leven geworden. Bekijk de weersvoorspelling, ontdek het laatste nieuws, chat met vrienden, maak een rapport - dit is niet de hele lijst met kansen die moderne digitale technologieën bieden. Wat als uw bestaande computer niet aan uw behoeften voldoet? Hoe bestel ik een geschikte pc?

Hoe een computer te bestellen?
Hoe een computer te bestellen?

Het is nodig

  • - het internet;
  • - bankkaart of contant.

instructies:

Stap 1

Ga naar de websites van grote bouwmarkten. De meeste bieden u aan om een aankoop te doen zonder uw huis te verlaten. Deze optie bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Meestal zijn de prijzen bij het kopen via internet iets lager dan die aangegeven op de prijskaartjes direct in de winkel zelf. Daarnaast kunt u bij het bestellen van een computer via internet deze zelf ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. U kunt uw aankoop contant of met een bankkaart betalen.

Stap 2

Bestel uw computer in de online winkel. In tegenstelling tot de online versies van reguliere verkooppunten, kunnen de producten van de online winkel niet vooraf worden bekeken. De aankoop gebeurt uitsluitend via internet. Selecteer degene die het beste bij uw behoeften past uit de lijst met aangeboden computers. Klik vervolgens op "Toevoegen aan winkelwagen" en "Afrekenen". Voer uw contactgegevens en een geschikte tijd voor levering van de goederen in. Na enige tijd zal de operator contact met u opnemen en alle details verduidelijken.

Stap 3

Als u precies weet wat er in uw computer moet zitten en u heeft niets vergelijkbaars tegen een betaalbare prijs voor u gevonden, neem dan contact op met uw computerassemblagebedrijf. Op de websites van dergelijke bedrijven kunt u alle gewenste componenten selecteren. Bekijk de voorwaarden voor het monteren van uw computer. Sommige bedrijven doen bij aankoop van onderdelen voor een bepaald bedrag gratis montage. U kunt de afgewerkte computer zelf ophalen of afleveren op een voor u geschikt tijdstip.

Stap 4

Vraag voor elke methode om een computer te bestellen naar de garantieperiode en service. Besteed bijzondere aandacht aan computers die uit afzonderlijke componenten zijn samengesteld, omdat de garantieperiode voor elk onderdeel anders kan zijn.

Aanbevolen: