Handmatig Bijwerken Van Avast

Inhoudsopgave:

Handmatig Bijwerken Van Avast
Handmatig Bijwerken Van Avast

Video: Handmatig Bijwerken Van Avast

Video: Handmatig Bijwerken Van Avast
Video: Тестирование Avast Free Antivirus 20.9.2437 2024, April
Anonim

Avast is een van de meest voorkomende antivirusproducten. Het bijwerken van de antivirusdatabases van dit programma is op twee manieren mogelijk: automatisch, als het programma is geïnstalleerd op een computer die is verbonden met internet, of offline, als er geen internet is.

Handmatig bijwerken van avast
Handmatig bijwerken van avast

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerd programma "Avast".

instructies:

Stap 1

Update Avast antivirus handmatig, hiervoor moet u de link naar de officiële website van het programma volgen op een computer die is verbonden met internet https://avast.com/eng/update_avast_4_vps.html en download het archief met updates

Stap 2

Kopieer dit archief naar de computer waarop u de antivirusdatabases van Avast wilt bijwerken en pak het uit in een willekeurige map. Specificeer vervolgens deze map in het programma als de updatebron. Start het updateproces van Avast.

Stap 3

Kopieer de Setup-map, deze bevindt zich in de Avast-programmamap in het volgende pad: Alwil Software / Avast / Setup. Breng deze map over naar een computer zonder internetverbinding en u moet de Avast-database handmatig bijwerken.

Stap 4

Stop het programma door met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak te klikken en de opdracht "Stop access scanner" te selecteren. Ga vervolgens naar de map met de geïnstalleerde antivirus en verwijder de map Setup. Kopieer in plaats daarvan de nieuwe map van een andere computer zonder het systeem opnieuw op te starten. Zorg ervoor dat de installatiepaden voor Avast op beide computers hetzelfde zijn.

Stap 5

Ga naar het hoofdmenu van het besturingssysteem met de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm". Selecteer vervolgens het menu Programma's toevoegen of verwijderen, klik op een item in de lijst met antivirusprogramma's van Avast (bijvoorbeeld avast! Home Edition). Selecteer in het menu dat verschijnt de opdracht "Verwijderen" en vervolgens "Herstellen". Wacht tot het proces is voltooid, start uw computer opnieuw op. De handmatige update van Avast is voltooid.

Stap 6

Kopieer het 400.vps-bestand uit de map met de geïnstalleerde en bijgewerkte Avast, je kunt het vinden in het volgende pad: C: / Program Files / Alwil Software / Avast / DATA. Plak het in de map waarop Avast op uw computer is geïnstalleerd om uw antivirusprogramma bij te werken. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Controleer op programma-updates.

Aanbevolen: