Hoe Maak Je Een Zuiger?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zuiger?
Hoe Maak Je Een Zuiger?

Video: Hoe Maak Je Een Zuiger?

Video: Hoe Maak Je Een Zuiger?
Video: Hoe maak je een Piston Zuiger? 2024, April
Anonim

In Minecraft kun je verschillende items maken van de blokken die door de speler zijn gedolven. Om blokken te verplaatsen, bijvoorbeeld in vallen of bij het maken van schuifdeuren, is een zuiger nodig. In Minecraft kun je heel eenvoudig een piston maken.

Hoe maak je een zuiger?
Hoe maak je een zuiger?

instructies:

Stap 1

Het idee om een piston te gebruiken is gerijpt bij een van de spelers. In vroege versies van Minecraft kon de piston alleen worden gemaakt met mods. In moderne aanpassingen van het spel kan de zuiger niet alleen worden gemaakt, maar ook worden gebruikt om andere items te maken, zoals een kleverige zuiger.

Stap 2

Zuigers zijn ontworpen om andere blokken te duwen. Een dergelijk item kan maximaal 12 blokken tegelijk verplaatsen. Alleen sommige materialen kunnen niet worden verplaatst - obsidiaan, portaalblokken, kisten, tabletten, gesteente.

Stap 3

Omdat pistons objecten en spelers kunnen beïnvloeden, wordt deze eigenschap door veel gebruikers actief gebruikt bij het maken van vallen die bijvoorbeeld de genoemde gasten in kuilen duwen.

Stap 4

Om een zuiger in Minecraft te maken, moet je drie blokken planken op de werkbank in de bovenste rij plaatsen, twee kasseien in de rechter- en linkerkolom en een ijzeren blok in de centrale kooi met rood stof eronder.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Zuigers kunnen worden gebruikt om schuifdeuren te maken. Om brede poorten te maken, is het handig om andere blokken aan de zuigers te bevestigen. Dit probleem wordt opgelost door een plakkerige zuiger te maken.

Stap 6

Om een kleverige zuiger in Minecraft te maken, moet je een gewone zuiger die van tevoren is voorbereid op de lay-out in de onderste middelste kooi plaatsen en een stuk slijm dat is verzameld van slakken in het midden plaatsen.

Aanbevolen: