Hoe Verzend Je Een Dhl Pakket

Inhoudsopgave:

Hoe Verzend Je Een Dhl Pakket
Hoe Verzend Je Een Dhl Pakket

Video: Hoe Verzend Je Een Dhl Pakket

Video: Hoe Verzend Je Een Dhl Pakket
Video: How to ship an international parcel at DHL Express Service Point 2024, April
Anonim

Voor de spoedlevering van een bepaalde lading naar verschillende landen zijn er speciale bedrijven die deze activiteit tegen betaling uitvoeren. Dergelijke diensten worden ook geleverd door DHL.

Hoe verzend je een dhl pakket
Hoe verzend je een dhl pakket

Noodzakelijk

  • - uw documenten;
  • - betaalinstrumenten;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Lees de basisvoorwaarden voor levering van goederen door DHL en zorg ervoor dat de artikelen of documenten die u verzendt niet zijn opgenomen in de lijst met verboden artikelen. Bekijk de prijslijst en levertijden van het bedrijf op de officiële website. Ga daarna naar het adres van het filiaal van dit bedrijf dat het dichtst bij u in de buurt is. Om online te betalen kunt u zich het beste direct op de site registreren.

Stap 2

Als u een vracht moet verzenden die een speciale behandeling vereist om het uiterlijk te behouden, vermeld dan ook de speciale transportvoorwaarden. Als u online een pakket moet verzenden, opent u een account op de officiële website van DHL (https://www.dhl.ru/ru.html) of logt u in met uw account. Ga daarna naar de sectie "Vracht online verzenden".

Stap 3

Heeft u zelf geen tijd of gelegenheid om naar het dichtstbijzijnde DHL-kantoor te gaan, maak dan gebruik van de koeriersdienst aan huis, waarna hij uw pakket ophaalt en naar de door u opgegeven plaats stuurt. Vul hiervoor het juiste formulier in op de officiële website:

Stap 4

Als u korting wilt krijgen op DHL-verzenddiensten, lees dan regelmatig de updates van hun officiële website. Informeer ook naar de speciale vertrektijden bij het bedrijfskantoor waar de korting geldt. Ben je student aan een instelling voor hoger onderwijs, geef dan je studentenkaart door. Voor studenten wordt 10% korting gegeven ongeacht de plaats van levering van de verzonden lading.

Stap 5

Maak ook gebruik van de diensten van DHL voor een snellere douanecontrole van de goederen die u verzendt, dit zal de levertijd van het pakket aanzienlijk beïnvloeden.

Aanbevolen: