Geblokkeerde Odnoklassniki Invoeren

Inhoudsopgave:

Geblokkeerde Odnoklassniki Invoeren
Geblokkeerde Odnoklassniki Invoeren

Video: Geblokkeerde Odnoklassniki Invoeren

Video: Geblokkeerde Odnoklassniki Invoeren
Video: Блокировка пользователя на Одноклассники.ру (13/14) 2024, April
Anonim

Soms is er op het werk helemaal niets te doen, en om de tijd te doden, gaan velen naar de sociale netwerksite. Het is heel natuurlijk dat de werkgever tegen zo'n verspilling van werktijd is en daarom de netwerkbeheerder vraagt om Odnoklassniki te blokkeren. Maar tijdens de lunch kun je tenslotte ook foto's van vrienden van vakantiereizen bekijken om jezelf te motiveren voor gewetensvol werk. Een uitweg is om de pagina vanaf een mobiele telefoon te bezoeken, maar vanaf een computer kun je ook naar geblokkeerde Odnoklassniki gaan.

Geblokkeerde Odnoklassniki invoeren
Geblokkeerde Odnoklassniki invoeren

Als je nog steeds niet weet hoe je van je werk naar de geblokkeerde Odnoklassniki moet gaan, dan verlies je veel, omdat er al lang twee hele methoden zijn uitgevonden die alle obstakels van de lokale netwerkbeheerder omzeilen.

Hoe de geblokkeerde site Odnoklassniki via de spiegel te betreden

Om de blokkering van bepaalde internetadressen door de netwerkbeheerder te omzeilen, kunt u mirrors gebruiken om de site te betreden. Een mirror is een kopie van een site met een ander adres, gemaakt om het blokkeren van toegang door middel van naam te omzeilen.

Om een mirror voor Odnoklassniki te vinden, typt u gewoon de bijbehorende zoekopdracht in de zoekmachine.

Voorbeelden van sites waarmee u gratis kunt inloggen op geblokkeerde Odnoklassniki zijn ok-zerkalo.ru, Openok.org en Hameleonoff.ru.

Om binnen te komen, moet je een van de adressen typen, een link met een spiegel selecteren, erop klikken.

De link opent een venster voor het invoeren van uw login en wachtwoord. Ze moeten worden ingevoerd, waarna het mogelijk is om het sociale netwerk te gebruiken.

Denk er bij het gebruik van mirrors aan om alleen bekende vertrouwde sites te selecteren. Het is beter om een goedkope, maar geen gratis mirror te gebruiken, dus de kans dat je een virus op je werkcomputer oppikt, of dat je accountgegevens in handen van spammers vallen, is veel kleiner.

Toegang krijgen tot geblokkeerde Odnoklassniki via een anonimisering?

Als het is geblokkeerd, kunt u de sociale netwerkpagina van Odnoklassniki bezoeken via een anonimiseringsfunctie. Hij downloadt de nodige informatie van de site en verzendt deze namens zichzelf, als tussenpersoon in de communicatie tussen de computer en het sociale netwerk. Dit helpt om het beveiligingsslot van de LAN-beheerder te omzeilen. Een van de bekendste anonymizers is Chameleon.

U kunt op deze manier toegang krijgen tot de verboden site via de portals Openok.org, Anonim.pro, Daidostop.ru.

Nu weet u hoe u geblokkeerde Odnoklassniki kunt invoeren vanaf uw werkcomputer. Als u de beschreven methoden gratis gebruikt, vergeet dan niet om voorzorgsmaatregelen te nemen. Lees altijd beoordelingen over de site voordat u deze gaat gebruiken, als u vermoedt dat u onbevoegd gebruik maakt van uw sociale netwerkaccount, wijzig dan het wachtwoord voor toegang tot uw pagina op Odnoklassniki.

Aanbevolen: