Een Persoon Toevoegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Persoon Toevoegen In Photoshop
Een Persoon Toevoegen In Photoshop

Video: Een Persoon Toevoegen In Photoshop

Video: Een Persoon Toevoegen In Photoshop
Video: Учим Photoshop за 1 час! #От Профессионала 2024, Mei
Anonim

Een van de typische acties die worden uitgevoerd bij het maken van collages is de introductie van objecten die daar voorheen niet bestonden in de bewerkte afbeelding. Zo is het vaak nodig om een persoon aan een foto toe te voegen. Dit kan in Adobe Photoshop.

Een persoon toevoegen in Photoshop
Een persoon toevoegen in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Adobe-Photoshop;
  • - een afbeelding met een persoon;
  • - de afbeelding waar de persoon moet worden toegevoegd.

instructies:

Stap 1

Laad de afbeelding waaraan u de persoon wilt toevoegen in Adobe Photoshop. Selecteer in het gedeelte Bestand van het hoofdmenu het item "Open …" (u kunt ook op Ctrl + O drukken). Geef vervolgens met behulp van het dialoogvenster dat verschijnt het gewenste bestand op. Klik op de knop "Openen".

Stap 2

Laad een afbeelding in Adobe Photoshop die de persoon bevat die u aan de doelafbeelding wilt toevoegen. Volg de stappen die vergelijkbaar zijn met die beschreven in de vorige stap.

Stap 3

Maak een selectiekader rond de persoon. Stel de kijkvensterschaal voldoende in om nauwkeurig te werken met de gereedschappen Veelhoeklasso en Magnetische lasso. Selecteer met hun hulp de volledige figuur van de persoon. Schakel over naar de snelle maskermodus door op Q te drukken. Pas het selectiegebied aan met de verfgereedschappen door witte en zwarte voorgrondkleuren te kiezen. Verlaat de snelle maskermodus.

Stap 4

Voeg de persoon toe aan de doelafbeelding. Kopieer de selectie naar het klembord. Om dit te doen, selecteert u in het gedeelte Bewerken van het hoofdmenu het item Kopiëren of drukt u op Ctrl + C. Schakel over naar het venster met de afbeelding geladen in de eerste stap. Druk op Ctrl + V of gebruik het item Plakken van het menu Bewerken.

Stap 5

Pas het formaat van de afbeelding van de toegevoegde persoon aan en plaats deze indien nodig. Druk op Ctrl + T of kies Vrije transformatie in het menu Bewerken. Klik in het bovenste paneel op de knop Beeldverhouding behouden. Verplaats de randen en hoeken van het verschenen frame met de muis, wijzig het formaat en draai de afbeelding. Verplaats het buiten het binnengebied.

Stap 6

Maak indien nodig een schaduw voor de persoon. Dupliceer de huidige laag door Laag en "Laag dupliceren …" te kiezen in het menu. Schakel over naar de tweede laag van boven. Converteer de afbeelding erin naar grijswaarden door op Ctrl + Shift + U te drukken. Gebruik de transformatiemodi die zijn geactiveerd in het gedeelte Transformeren van het menu Bewerken en geef de schaduw de gewenste vorm. Vervaag het met een Gaussiaans vervagen-filter. Wijzig in het deelvenster Lagen de dekking om de schaduw semi-transparant te maken.

Stap 7

Verfijn indien nodig de randen van de persoon en schaduwafbeeldingen met het gummetje. Kies een zachte ronde borstel met een lage dekking. Bereik hoogwaardige en natuurlijke uitlijning van afbeeldingen.

Stap 8

Voeg de zichtbare lagen samen. Druk op Ctrl + Shift + E of selecteer Laag en zichtbaar samenvoegen in het hoofdmenu.

Stap 9

Sla het werkresultaat op. Druk op Ctrl + Shift + S. Geef de bestandsnaam en het afbeeldingsformaat op. Klik op de knop Opslaan.

Aanbevolen: