Hoe Maak Je Een Webdesign?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Webdesign?
Hoe Maak Je Een Webdesign?

Video: Hoe Maak Je Een Webdesign?

Video: Hoe Maak Je Een Webdesign?
Video: Hoe Maak Je Een Website 2021 (Dutch Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Elke websitebouwer lost allereerst het belangrijkste probleem op, namelijk: hoe moet de toekomstige website eruit zien? Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Bij webdesign moet u vakkundig vele parameters combineren die de aandacht van bezoekers en hun plezier bij het bezoeken van uw site bepalen.

Hoe maak je een webdesign?
Hoe maak je een webdesign?

instructies:

Stap 1

Gebruik een intuïtieve interface. Gebruikers houden er niet van als het meer dan een paar minuten duurt om de informatie die ze nodig hebben op de site te vinden. Gebruikers klikken in de regel op de eerste links in de zoekresultaten. Als een bezoeker van uw site zelfs maar een menu moet zoeken, zorg er dan voor dat hij de pagina eerder sluit dan afmaakt waar hij aan begonnen is.

Stap 2

De inhoud van de pagina moet informatief zijn. Hoe mooi de vormgeving van de site ook is, de gebruiker komt in de eerste plaats naar jou voor informatie die voor hem belangrijk en interessant is. Geef daarom prioriteit aan het plaatsen van inhoud wanneer u beslist over het maken van pagina's.

Stap 3

Overlaad je decoratie niet met bloemen. Het is beter om vakkundig twee of drie primaire kleuren te kiezen dan het hele palet te gebruiken. Geef de voorkeur aan rustgevende kleuren en markeer de belangrijkste delen van de site met helderdere tinten. Wees niet bang voor lege ruimte op de pagina - het belangrijkste is dat de gebruiker gemakkelijk de nodige informatie kan vinden en lezen zonder afgeleid te worden door externe irriterende stoffen.

Stap 4

Bekijk het ontwerp van vergelijkbare sites. De kans is groot dat je alle opties voor de beste ontwerpen vindt. Je zult veelvoorkomende ontwerpfouten zien, maar ook nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Vind het wiel niet opnieuw uit. Lees enkele artikelen voor tips van ervaren webontwikkelaars. In dergelijke artikelen vindt u een grote verscheidenheid aan informatie: waar zoekformulieren te plaatsen, voorbeelden van mislukt ontwerp en regels voor een beginnende webdesigner. Op dit moment zijn er een groot aantal verschillende sjablonen ontwikkeld. Zoek sjablonen voor uw engine op internet en herontwerp deze zoals u dat wilt.

Aanbevolen: