Hoe Leer Je Webdesign?

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Webdesign?
Hoe Leer Je Webdesign?

Video: Hoe Leer Je Webdesign?

Video: Hoe Leer Je Webdesign?
Video: Wat is Web Design? 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers stellen vragen over hoe u kunt leren hoe u uw eigen volwaardige sites kunt maken, terwijl u grafische en programmeeropties toepast. Hiervoor moet u in de regel over de vaardigheden beschikken om met dergelijke systemen te werken.

Hoe leer je webdesign?
Hoe leer je webdesign?

Het is nodig

kennis van programmeertalen

instructies:

Stap 1

Om te leren werken met sites, hebt u speciale software nodig waarmee u kleurrijke afbeeldingen, sjablonen kunt maken, uw code kunt optimaliseren en nog veel meer. In de regel is de beste optie voor beginners om sites te maken met behulp van de hypertext-opmaaktaal, dat wil zeggen html. Met deze programmeertaal kunt u standaardpagina's maken die u later op internet kunt plaatsen.

Stap 2

U moet de basistags van een programmeertaal kennen. Er zijn veel verschillende sites op internet die deze informatie verstrekken. Ga naar de website htmlbook.ru en bekijk de standaard tags die worden gebruikt om uw pagina's op internet te maken. Open vervolgens Kladblok op uw pc. Probeer een eenvoudige pagina te maken waarop eventuele inscripties worden gemarkeerd in een standaardlettertype.

Stap 3

Sla dit bestand op in html-formaat. Het bestand verandert automatisch. Dubbelklik met de linkermuisknop op het document om het in de browser te openen. Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt er een pagina voor je, waarop een bepaalde tekst wordt geschreven. Probeer andere pagina's te maken die qua parameters complexer zijn dan de eerste. Je kunt experimenteren met lettertype, uiterlijk en vele andere dingen.

Stap 4

Als je eenmaal vloeiend bent in hypertext opmaaktaal, kun je werken met uitgebreidere programmeertalen op internet. Om dit te doen, moet je php leren. Ook op internet kun je soortgelijke boeken vinden. Registreer een domein bij reg.ru en probeer een eenvoudige site te maken met html en wat basiskennis van php.

Aanbevolen: