Hoe Te Programmeren In Basic

Inhoudsopgave:

Hoe Te Programmeren In Basic
Hoe Te Programmeren In Basic
Anonim

Een stemkaart is een originele manier om familieleden, vrienden of collega's te feliciteren bij elke gelegenheid. U hoeft niet te zoeken naar geschikte woorden voor felicitaties, op internet is er een mogelijkheid om een thematische felicitatie te kiezen en deze naar de geadresseerde te sturen.

Hoe te programmeren in Basic
Hoe te programmeren in Basic

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op het internet

instructies:

Stap 1

Download het Visual Basic-programma naar uw computer, ga hiervoor naar de link https://msdn2.microsoft.com/ru-ru/vbrun/default.aspx, wacht tot de download is voltooid en installeer deze. Start vervolgens de applicatie.

Stap 2

Er wordt automatisch een nieuw formuliervenster geopend waarin u de interface van de aan te maken applicatie kunt toevoegen. Er zijn twee knoppen in het projectvenster: View Code en View Form. Als u op de overeenkomstige knop klikt, wordt een dialoogvenster geopend waarin u de code of het uiterlijk van het programma kunt bekijken.

Stap 3

Om een programma in Basic te maken, moet u twee stappen uitvoeren: een formulier ontwerpen (een programma-interface maken), waarmee een gebruikersdialoog zal plaatsvinden; schrijf code die de aard en kenmerken van het programma bepaalt.

Stap 4

Begin met het maken van de vorm van de toekomstige applicatie. Gebruik hiervoor de controlesjablonen in de toolbox. Om een afbeelding toe te voegen, klikt u op de knop Picture Box of Image Box. De eerste optie wordt het best gebruikt voor animatie, de tweede voor statische afbeeldingen. Op dezelfde manier kunt u een tekstgebied toevoegen.

Stap 5

Voeg indien nodig knoppen en schakelaars, frames, lijsten toe aan de applicatie-interface. Gebruik het menu-ontwerpvenster om het programmamenu te maken. Nadat u klaar bent met het bewerken van de interface, schakelt u over naar de bewerkingsmodus voor Visual Basic-code.

Stap 6

Begin met het typen van de programmacode, eerst moet je variabelen en constanten declareren. Gebruik voor variabelen de volgende tekst Dim [As Enter Variable Type]. Een constante invoeren - Const Voer naam in = Voer een uitdrukking of constante waarde in.

Stap 7

Schrijf vervolgens de tekst van het programma. De volgende instructies worden gebruikt in Visual Basic-programmering: voorwaardelijk (Als "Voer een voorwaarde in" Dan "Voer een uit te voeren actie in"; [Anders "Voer een tweede voorwaarde in"]; dan een uit te voeren actie); loop control statement (Do {While "Enter loop start" | Until "Enter loop end"} expressie).

Aanbevolen: