Hoe Dts-bestanden Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Dts-bestanden Te Schrijven
Hoe Dts-bestanden Te Schrijven

Video: Hoe Dts-bestanden Te Schrijven

Video: Hoe Dts-bestanden Te Schrijven
Video: How to encode DTS HD MA into FLAC using MeGUI 2024, April
Anonim

DTS is een coderingsalgoritme dat oorspronkelijk alleen bedoeld was voor gebruik met 5.1 meerkanaals audio. Het is in het DTS Audio CD-formaat dat audiotracks voor bioscopen worden verspreid.

Hoe dts-bestanden te schrijven
Hoe dts-bestanden te schrijven

Noodzakelijk

Ashampoo Burning Studio-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik Ashampoo Burning Studio 10 om DTS-audioalbums te branden. Meestal zijn deze albums in twee bestanden opgenomen: een afbeeldingsbestand en een bestand met de cue-extensie. Het schijfkopieformaat kan verschillen, bijvoorbeeld wav, bin, nrg. Dit is niet belangrijk, omdat het opgegeven programma elk van deze formaten perfect aankan.

Stap 2

Start Ashampoo Burning Studio om een DTS-schijf te branden. Selecteer vervolgens de sectie "Een schijfkopie maken / branden" in het venster dat wordt geopend, ga naar het item "CD / dvd branden vanaf een schijfkopie". Klik vervolgens op de knop “Bladeren”, selecteer het bestand met de extensie *.cue uit de map met het materiaal.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende", plaats een lege cd / dvd in het station en brand deze. Open tijdens het opnameproces de lade van de drive niet, het is raadzaam geen andere toepassingen te starten om onderbreking van de opname en als gevolg daarvan schade aan de schijf / drive te voorkomen. Wacht tot het proces is voltooid. DTS-CD-opname is voltooid.

Stap 4

Start Easy CD-DA Extractor, ga naar het derde tabblad "CD / DVD Creation", open de map, sleep het cue-bestand naar het programma in het veld om de DTS-schijf te branden. Klik vervolgens op de knop "CD branden". Na het voltooien van het proces ontvangt u een echte DTS-CD. Je kunt ernaar luisteren met elke thuisspeler die DTS ondersteunt. U kunt dit te weten komen door een speciaal pictogram dat op de speler is aangebracht.

Stap 5

Start DVD Lab Pro, importeer audiobestanden in het programma met behulp van het menu Bestand, voeg AudioTitle toe aan het project, sleep audiobestanden ernaartoe, voeg afbeeldingen en bijschriften toe indien nodig, regel overgangen voor navigatie, maak menu's naar wens. Stel vervolgens de afspeelvolgorde in, compileer het project, voer hiervoor de opdracht Project / Compile DVD uit en brand het op schijf.

Aanbevolen: