Hoe Fb2 Naar Pdf Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Fb2 Naar Pdf Te Converteren
Hoe Fb2 Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Fb2 Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Fb2 Naar Pdf Te Converteren
Video: AMAZON KINDLE CONVERT записывает AZW в PDF или AZW3 в EPUB-KINDLE PDF конверт... 2024, Mei
Anonim

FB2 is een e-bookformaat dat echter mogelijk niet door sommige apparaten of computers wordt ondersteund. PDF komt vaker voor als een indeling voor het opslaan van tekst en afbeeldingen. Om het gewenste bestand op een computer te openen zonder dat de FB2-lezer is geïnstalleerd, moet u het naar PDF converteren.

Hoe fb2 naar pdf te converteren
Hoe fb2 naar pdf te converteren

Online diensten

Om snel kleine boeken en bestanden te converteren, zijn online converters geschikt, die u zullen helpen de gewenste taak snel uit te voeren. Gratis converters zijn onder andere Convertfileonline.com of fb2pdf.deniss.info. Elk van deze services biedt basishulpmiddelen voor conversie.

Open de pagina van een van de services en klik op de knop "Bestand selecteren" of "Bladeren". Geef daarna het pad op naar het FB2-boek dat u wilt converteren. Als u de fb2pdf-site gebruikt, kunt u bovendien de afbeeldingsgrootte en andere parameters opgeven voor het opmaken van tekst in PDF. Deze parameters kunnen tijdens de operatie automatisch worden geïdentificeerd.

Klik daarna op "Converteren" en wacht tot het einde van de formaatwijziging. Klik op de link "Download" met de naam van uw bestand en selecteer een locatie om het ontvangen document op te slaan. Open het resulterende PDF-bestand en controleer het op fouten. Herhaal indien nodig de conversieprocedure, maar met iets andere instellingen.

Toepassingen

Als u regelmatig FB2-bestanden naar PDF converteert, kunt u gespecialiseerde programma's gebruiken. Met de FB2Any-toepassing kunt u bijvoorbeeld FB2-boeken niet alleen converteren naar PDF, maar ook naar TXT, RTF, LIT, enz. Download de applicatie van de officiële website van de applicatie en voer het resulterende installatieprogramma uit. Nadat de installatie is voltooid, start u de toepassing met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt converteren en selecteer het contextmenu-item Converteren naar *.pdf. Geef de locatie op om het document op te slaan en binnen enkele seconden wordt het vereiste bestand in het systeem opgeslagen en kunt u het openen voor controle.

Andere conversieprogramma's omvatten toepassingen zoals FB2 Converter en Calibre. Installeer een van deze programma's na het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Start daarna de toepassing en geef het pad op naar het bestand dat u wilt converteren, evenals de locatie voor het opslaan van de PDF- en basisformaatinstellingen. Klik op Converteren (Laden) en wacht tot het einde van de conversieprocedure. Nadat het bijbehorende bericht is verschenen, verschijnt het programmabestand op de locatie die is opgegeven om op te slaan of in dezelfde map waarin het originele document zich bevond.

Aanbevolen: