Programma's Downloaden Via ITunes

Inhoudsopgave:

Programma's Downloaden Via ITunes
Programma's Downloaden Via ITunes

Video: Programma's Downloaden Via ITunes

Video: Programma's Downloaden Via ITunes
Video: ВОЗВРАЩАЮ AppStore в iTunes – 12.6 бизнес 2024, April
Anonim

De meeste mensen beginnen hun computeropleiding met producten van Microsof. En voor sommigen blijkt de overgang naar Apple-producten moeilijk. Veel mensen die een iPhone of iPad hebben gekocht, zijn verrast te ontdekken dat niets rechtstreeks naar hen kan worden gedownload vanaf een computer die ze gewend zijn. Hoe kunnen ze zijn?

Programma's downloaden via iTunes
Programma's downloaden via iTunes

Noodzakelijk

iPhone / iPad, computer, internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de website https://www.apple.com/ru/, open het iTunes-tabblad en download de nieuwste versie van iTunes - een applicatie waarmee je met iPhone, iPod, iPad kunt werken

Stap 2

Installeer iTunes op uw computer. Tijdens de installatie moet je niet alleen standaardvragen over de achternaam, voornaam, patroniem en e-mail beantwoorden, maar ook je creditcardgegevens delen. Wees trouwens niet verbaasd dat er na het installeren van de applicatie één dollar van je creditcard wordt afgeschreven.

Houd er bij het kiezen van een wachtwoord rekening mee dat het in het Latijn moet zijn, één cijfer en één hoofdletter moet bevatten. En wees voorbereid op het feit dat u bij het downloaden van een applicatie van de Apple-server dit wachtwoord moet invoeren.

Stap 3

Er is een iTunes Store-tabblad in het linkerdeelvenster van iTunes, open het. Kies voor welk apparaat je het programma moet downloaden (iPhone of iPad). Apps voor iPhones zijn ook geschikt voor iPads, als je je niet schaamt voor de slechtste resolutie natuurlijk. Maar het is onwaarschijnlijk dat iPad-applicaties op de iPhone worden gestart.

Stap 4

Selecteer het AppStore-tabblad. Daarnaast zijn er Podcasts (regelmatige audio-video-uitzendingen over verschillende onderwerpen) en iTunesU (tutorials; helaas tot nu toe alleen in het Engels).

Stap 5

Selecteer een toepassingscategorie, open deze.

Stap 6

Kies het juiste programma. Let op dat er gratis applicaties zijn (GRATIS APP), en er zijn betaalde. Bij het downloaden van deze laatste wordt het geld van uw creditcard afgeschreven.

Stap 7

Klik op de naam van het programma waarin u geïnteresseerd bent. Op de pagina die wordt geopend, kunt u meer gedetailleerde informatie lezen en de schermafbeeldingen bekijken. Als alles bij je past, download.

Stap 8

Nadat de applicatie is geladen, sluit u uw iPhone of iPad aan op uw computer. De gedownloade programma's worden automatisch gesynchroniseerd.

Stap 9

Koppel de gadget los van de computer, zet hem aan en gebruik het programma.

Aanbevolen: