Hoe De Acer 3610 . Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Acer 3610 . Te Demonteren
Hoe De Acer 3610 . Te Demonteren

Video: Hoe De Acer 3610 . Te Demonteren

Video: Hoe De Acer 3610 . Te Demonteren
Video: DEMONTAGE ACER ASPIRE 3660 2024, Mei
Anonim

Als u besluit een Acer 3610-laptop te demonteren, kunt u dit het beste doen met de instructies die bij het apparaat zijn geleverd, aangezien het demonteren van een bepaald model van een laptop zijn eigen kenmerken heeft.

Hoe de Acer 3610. te demonteren
Hoe de Acer 3610. te demonteren

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Bereid je werkoppervlak voor. Het beste van alles, bedek het met een lichtgekleurde doek. om geen kleine details te verliezen. Sluit uw computer af nadat u de benodigde gegevens op verwisselbare media hebt opgeslagen. Koppel de computer los van de stroombron en verwijder de batterij uit het compartiment. Draai het met de goede kant naar beneden en draai alle bouten los die u op de achterklep kunt zien.

Stap 2

Wrik het deksel van het harde-schijfcompartiment voorzichtig los met een platte schroevendraaier, verwijder het en ontkoppel voorzichtig de draden die de harde schijf met het moederbord verbinden. Haal de harde schijf eruit, verwijder de resterende afdekkingen.

Stap 3

Neem de inhoud van de computer één voor één en ga naar de toetsenbordbijlage. Draai de computer met de goede kant naar boven en open de kap. Wrik het speciale paneel boven het toetsenbord los met een zacht mes of een platte schroevendraaier, maar wees uiterst voorzichtig met dit onderdeel - het breekt gemakkelijk vanwege het onhandige ontwerp en het dunne plastic in het midden. Draai daarna de voor u zichtbare bevestigingen los en draai de computer weer om.

Stap 4

Koppel het toetsenbord los van het moederbord door de lintkabel voorzichtig aan de basis vast te houden. Doe hetzelfde voor het touchpad. Wees uiterst voorzichtig met de kabels en verbindingskabels, deze zijn zeer gemakkelijk te beschadigen. Zoek de draden die de monitor met de laptoptas verbinden, koppel ze los en verwijder eventuele bestaande scherm-naar-computer-bevestigingen. Koppel alle bestaande draden los die de twee delen van de laptop verbinden.

Stap 5

Als u de monitor ook moet demonteren, verwijdert u de afdekkingen op de monitor om toegang te krijgen tot de bouten waarmee de schermafdekking is bevestigd. Schroef ze los. Wrik de randen van de monitor omhoog en verwijder voorzichtig de kap. Demonteer de monitor op een apart oppervlak om te voorkomen dat kleine items met de laptoptas worden verward.

Aanbevolen: