Hoe De XP-prestaties Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De XP-prestaties Te Verbeteren
Hoe De XP-prestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De XP-prestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De XP-prestaties Te Verbeteren
Video: Handbooker Helper: Leveling Up 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om uw pc sneller te maken. Een daarvan is het configureren van de parameters van het besturingssysteem dat momenteel op deze pc is geïnstalleerd.

Hoe de XP-prestaties te verbeteren
Hoe de XP-prestaties te verbeteren

Noodzakelijk

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Begin met het opschonen van het systeemregister van ongebruikte of ongeldige bestanden. Download en installeer CCleaner. Voer dit hulpprogramma uit. Open het menu "Register" in het linkerdeelvenster van de applicatie. Selecteer alle items in het menu Register-integriteit met een vinkje. Klik op de knop "Zoeken naar problemen" en wacht tot de analyse is voltooid.

Stap 2

Klik op de knop Herstellen en selecteer Geselecteerde herstellen. Open nu het menu "Opschonen" en klik op de knop "Analyse". Klik na het voltooien van deze bewerking op de knop "Opschonen". Sluit het CCleaner-programma.

Stap 3

Download het hulpprogramma Advanced System Care van www.iobit.com. Het is nodig om het besturingssysteem Windows XP snel te optimaliseren. Installeer dit programma en voer het uit. Selecteer het menu Windows Opschonen. Activeer de vier items in het venster dat wordt geopend door de vakjes ernaast aan te vinken. Klik op de knop Scannen. Klik na het voltooien van de systeemanalyseprocedure op de knop "Repareren".

Stap 4

Ga naar het menu Systeemdiagnose. Volg het algoritme van bewerkingen die in de vorige stap zijn beschreven. Open het menu Hulpprogramma's. Ga naar het tabblad "Versnelling" en open het hulpprogramma "RAM". Klik op de knop Instellingen. Vink de vakjes aan naast "Start bij opstarten van Windows" en "RAM automatisch wissen". Klik nu op de knop Volgende en selecteer de optie Diepe reiniging. Minimaliseer het programmavenster.

Stap 5

Open het menu "Deze computer" en ga naar de eigenschappen van de systeempartitie van de harde schijf. Open het tabblad Algemeen en zoek het item "Sta indexering van bestandsinhoud toe voor snel zoeken". Schakel het uit door het bijbehorende selectievakje uit te schakelen. Klik op de knop Toepassen en wacht terwijl er nieuwe regels voor deze sectie worden gemaakt. Voer deze bewerking uit voor de resterende lokale stations.

Aanbevolen: