Hoe Kies Je Een Muis Voor Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Muis Voor Je Computer
Hoe Kies Je Een Muis Voor Je Computer

Video: Hoe Kies Je Een Muis Voor Je Computer

Video: Hoe Kies Je Een Muis Voor Je Computer
Video: hoe doe je kruisjes muis? 2024, April
Anonim

Een computermuis is de belangrijkste manipulator die door een persoon wordt gebruikt tijdens het werken met een personal computer. De keuze van dit apparaat moet maximale aandacht krijgen. Dit maakt uw werk met een pc comfortabel en gemakkelijk.

Hoe kies je een muis voor je computer
Hoe kies je een muis voor je computer

instructies:

Stap 1

Begin met het definiëren van de computermuisinterface waarmee dit apparaat verbinding maakt met uw computer of laptop. Meestal vindt u een standaard USB-poort, maar sommige manipulatoren bieden nog steeds een PS / 2-kanaal. Dit type is niet geschikt voor gebruik met een mobiele computer.

Stap 2

Selecteer nu het type muissensor. Als je wilt dat je apparaat op bijna elk oppervlak werkt, inclusief glas, koop dan een muis met een lasersensor. Voor alle andere gevallen zijn manipulatoren met een optische sensor perfect.

Stap 3

Besteed speciale aandacht aan de structuur van de behuizing en het gewicht van de muis. Zorg ervoor dat het apparaat comfortabel in de palm van uw hand past. In dit geval hangt veel af van het type grijper van de manipulator. De muis mag niet te zwaar zijn. Zorg ervoor dat het apparaat gemakkelijk over het oppervlak (kleed of tafelblad) glijdt.

Stap 4

De manipulatordraad mag niet te dik of te grof zijn. Dit geldt met name bij gebruik van een muis in combinatie met een mobiele computer. Koop een opgerold koord. Hierdoor kunt u de manipulator gemakkelijk dragen en onnodige elementen zullen uw werk niet hinderen.

Stap 5

Let bij het kiezen van een muis voor een laptop op draadloze apparaten. In dit geval is het beter om je te concentreren op toetsenborden die werken met een Bluetooth-kanaal. Met deze technologie kunt u de muis op sommige apparaten aansluiten zonder externe adapters te gebruiken.

Stap 6

Als u besluit een draadloos aanwijsapparaat te kopen, controleer dan het type oplaadbare batterijen dat wordt gebruikt om het apparaat van stroom te voorzien. Als uw muis batterijen met een hoge capaciteit ondersteunt, hoeft u niet voortdurend batterijen te verwijderen en te vervangen. Daarnaast zijn er muizen met een speciaal dockingstation. Door de aanwezigheid van deze add-on kunt u de batterij opladen zonder deze uit de behuizing te halen.

Aanbevolen: