Hoe Maak Je Wav Van Mp3

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Wav Van Mp3
Hoe Maak Je Wav Van Mp3

Video: Hoe Maak Je Wav Van Mp3

Video: Hoe Maak Je Wav Van Mp3
Video: Bestand van .wav naar .mp3 omzetten met iTunes 2024, April
Anonim

Het converteren van MP3 naar WAV gebeurt met speciale programma's voor het werken met audioformaten. Om de procedure uit te voeren, kunt u ook allerlei online services gebruiken om de extensie te herwerken en de gewenste audio-opname te converteren.

Hoe maak je wav van mp3
Hoe maak je wav van mp3

instructies:

Stap 1

Als u de conversieprocedure niet vaak uitvoert, kunt u speciale online services gebruiken. Op deze sites kunt u een bestand één voor één converteren. Het voordeel van deze methode is de snelheid - het bestand wordt geconverteerd aan de kant van een krachtige server en je krijgt het gewenste resultaat in een kwestie van minuten.

Stap 2

Ga naar de site en gebruik de interface om de bewerking uit te voeren. Klik op de knop "Bladeren" om het pad naar het gewenste MP3-bestand op te geven en klik vervolgens op "Converteren". Wacht tot het einde van de conversie en klik op de gegenereerde link om de resulterende audio in WAV-formaat te downloaden. Conversie voltooid.

Stap 3

Om regelmatig een groot aantal MP3- naar WAV-bestanden te converteren, kunt u een speciaal programma installeren. Een van de meest populaire en gemakkelijk te converteren applicaties is Free Audio Converter. Het voordeel van het converteren van bestanden via dit programma is de mogelijkheid om een willekeurig aantal bestanden te converteren. De conversie kan ook worden uitgevoerd als er geen internetverbinding is.

Stap 4

Ga naar de website van het programma en download het bestand voor installatie. Nadat de download is voltooid, installeert u deze door te dubbelklikken op het uitvoerbare bestand. Start vervolgens het programma via de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 5

Geef in het toepassingsvenster het pad op naar de MP3-bestanden die u wilt converteren. Geef het doelformaat (WAV) op. Klik vervolgens op Converteren en wacht tot de bewerking is voltooid, nadat u eerder de map hebt opgegeven voor het opslaan van het document. Daarna ontvangt u een bijbehorende melding over de voltooiing van het proces.

Aanbevolen: