Een Film Comprimeren In Nero

Inhoudsopgave:

Een Film Comprimeren In Nero
Een Film Comprimeren In Nero

Video: Een Film Comprimeren In Nero

Video: Een Film Comprimeren In Nero
Video: Запись CD/DVD дисков в программе NERO 2024, April
Anonim

Nero wordt vaak gebruikt om informatie van een computer naar optische schijven te schrijven, maar het heeft vele andere zeer handige functies. Als er bijvoorbeeld niet genoeg vrije schijfruimte is om de film op te nemen die u nodig heeft, kunt u deze met dit programma eenvoudig comprimeren en vervolgens op schijf branden. Het enige dat u nodig hebt, is dat uw Nero-pakket het onderdeel Nero Vision Express bevat.

Een film comprimeren in Nero
Een film comprimeren in Nero

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - lege dvd-schijf;
  • - het Nero-programma.

instructies:

Stap 1

Plaats een lege dvd in het optische station van uw computer. Voer het programma uit. Open Nero Vision Express. Selecteer Dvd-video in de lijst met opties, gevolgd door Videobestand toevoegen. Geef vervolgens het pad op naar de film die u wilt comprimeren. Wacht terwijl het programma de film van uw keuze aan het project toevoegt. Daarna moet u worden gevraagd om de videokwaliteit automatisch te verminderen. Selecteer de optie "Nee". Klik vervolgens op de knop "Meer" onderaan het venster. Er wordt een menu geopend waarin u de instellingen voor videocompressie kunt aanpassen.

Stap 2

Ga naar het gedeelte Dvd-video. Hier moet u de waarde van de kwaliteit van de film instellen. Afhankelijk van de situatie moet je handelen. Als u twee of drie films tegelijk moet comprimeren, moet u de kwaliteit op "Standaard" instellen. Als u slechts één film comprimeert, kunt u hoge kwaliteit belichten.

Stap 3

Ga vervolgens naar het gedeelte "Bitrate" en stel de laagste waarde in die beschikbaar zal zijn. Ga nu naar het gedeelte "Coderingsmodus" en stel de waarde voor "Twee passen" in. Stel de parameter 'Automatisch' voor het geluid in. Nadat u alle parameters hebt geselecteerd, gaat u verder naar "Volgende". De volgende pagina heet "Menu Creatie". Alles is hier vrij eenvoudig. U kunt foto's toevoegen, titels verwijderen aan het einde van de film, enz. Het hangt allemaal af van uw smaak. Stel alle benodigde parameters in en ga verder.

Stap 4

Begin nu direct met het comprimeren van uw films en brand ze op schijf. De snelheid van het comprimeren van films hangt van veel factoren af: de kwaliteit van de films, de parameters die u instelt en de kracht van uw computer spelen een belangrijke rol. In sommige gevallen kan dit proces drie tot vijf uur duren, of zelfs langer. Als u een zwakke computer heeft, kunt u deze op dit moment beter niet met andere bewerkingen belasten.

Stap 5

Aan het einde van het proces verschijnt een dialoogvenster met een rapport over de bewerking. Nu kunt u de schijf uit de lade van uw drive verwijderen.

Aanbevolen: