Een Karaokeschijf Openen

Inhoudsopgave:

Een Karaokeschijf Openen
Een Karaokeschijf Openen

Video: Een Karaokeschijf Openen

Video: Puccini "O mio babbino karo..." - KARAOKE 2022, November
Anonim

Het openen van een karaokeschijf op een computer zonder speciale software is een nogal problematische taak, en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Hoe te zijn in deze situatie?

Een karaokeschijf openen
Een karaokeschijf openen

Noodzakelijk

Encore Karaoke Player-programma

instructies:

Stap 1

Plaats de karaoke-schijf in het station en open deze met Windows Media Player. Deze optie is in enkele gevallen mogelijk, vooral wanneer de schijf geen licentie heeft.

Stap 2

Probeer ook Nero te gebruiken. Om dit te doen, installeert u het op uw computer en maakt u een bestandskoppeling, waarbij u ervoor kiest om het formaat van de inhoud van een karaoke-schijf te openen. Daarna wordt het programma automatisch toegevoegd aan de items met mogelijke acties bij het automatisch starten van verwisselbare media. Plaats de karaoke-schijf in het station en selecteer de optie om de inhoud te openen met het Nero-hulpprogramma.

Stap 3

Als geen van de bovenstaande twee methoden is gevonden, download dan het programma Encore Karaoke Player (http://encore.lg-karaoke.ru/). Eenmaal geïnstalleerd op uw computer, kunt u deze gebruiken om de meeste schijven van dit type te openen. Wees voorzichtig, het programma is niet gratis, het gebruik ervan kost 15 tot 50 dollar, afhankelijk van het type licentie.

Stap 4

Gebruik het programma Karafun (http://shara-soft.ru/multimedia/1342-karafun-120-rus.html) om een ​​karaokeschijf af te spelen. Deze speler heeft niet alleen de functie om de inhoud van een disc af te spelen, maar ook om de toonsoort aan te passen, af te stemmen, discs te bewerken, enzovoort. Het programma is onder andere helemaal gratis. Het verschil met Encore Karaoke Player is dat het meer schijven opent dan Karafun. Houd er rekening mee dat veel Samsung karaoke-schijven mogelijk niet worden geopend met standaard Windows- of Nero-hulpprogramma's, evenals andere programma's voor het starten van schijven van dit type.

Stap 5

In het geval dat u een karaoke-schijf moet openen om naar een computer te kopiëren en bestanden verder te coderen, gebruikt u het programma Nero of Alcohol 120% en voert u vervolgens de conversie uit met speciale videoverwerkingsprogramma's.

Populair per onderwerp