De Helderheid Van Het Scherm Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Helderheid Van Het Scherm Wijzigen
De Helderheid Van Het Scherm Wijzigen

Video: De Helderheid Van Het Scherm Wijzigen

Video: De Helderheid Van Het Scherm Wijzigen
Video: How To Adjust Screen Brightness In Windows 10 2024, April
Anonim

Niet altijd kan de standaardhelderheid van de monitor zorgen voor een hoogwaardige beeldweergave. Door de helderheid aan te passen, kunt u de perceptie van informatie verbeteren en zorgt u voor een meer realistische kleurweergave voor afbeeldingen. Er zijn verschillende manieren om de helderheid van uw monitor te wijzigen.

De helderheid van het scherm wijzigen
De helderheid van het scherm wijzigen

instructies:

Stap 1

De monitor instellen met speciale kalibratieprogramma's

Met deze programma's kunt u de beste instellingen voor uw monitor krijgen. Meestal vereisen dergelijke programma's speciale apparaten die vóór de monitor zijn bevestigd om het helderheidsniveau te meten om automatisch de monitorinstellingen te wijzigen.

Stap 2

Helderheid handmatig aanpassen

Bijna elke monitor heeft speciale bedieningselementen aan de voorkant van de monitor die de helderheid en het contrast van het beeld wijzigen. Maar er moet aan worden herinnerd dat deze methode minder effectief is dan het aanpassen van de helderheid met speciale programma's.

De meeste monitoren hebben standaard helderheidslabels, maar sommige modellen hebben verschillende label- en knoplocaties. Daarom moet u, om de helderheid te wijzigen, de instructies voor het gebruik van de monitor zorgvuldig bestuderen.

Aanbevolen: