Hoe Taakbeheer Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Taakbeheer Te Herstellen
Hoe Taakbeheer Te Herstellen

Video: Hoe Taakbeheer Te Herstellen

Video: Hoe Taakbeheer Te Herstellen
Video: Windows 10 sneller maken - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Vaak leiden de acties van virussen (minder vaak - overhaaste acties van gebruikers) ertoe dat Windows Taakbeheer wordt geblokkeerd en niet reageert op pogingen om het te bellen. Weinig mensen willen daarom het hele systeem opnieuw installeren, maar dit is niet vereist - er zijn manieren om Taakbeheer terug te sturen.

Hoe taakbeheer te herstellen
Hoe taakbeheer te herstellen

instructies:

Stap 1

De beste manier zou zijn om de geblokkeerde standaard Taakbeheer te vervangen door het meer geavanceerde Process Explorer-programma (https://technet.microsoft.com/ru-ru/sysinternals/bb896653), die de functionaliteit aanzienlijk heeft uitgebreid

Stap 2

Als u de oorspronkelijke Taakbeheer wilt teruggeven, of een andere installeren niet heeft geholpen, probeer dan de Windows Register-editor te gebruiken om de sleutel [HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Policies / System] te controleren en, als er een DisableTaskMgr-item is met een waarde van 1, verwijder haar.

Stap 3

U kunt Taakbeheer inschakelen via het hulpprogramma Groepsbeleidsbeheer (gpedit.msc). Daar, in het gedeelte "Ctrl + Alt + Del-functies", zoek de optie "Taakbeheer verwijderen" en stel deze in op "uitgeschakeld".

Aanbevolen: