Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Fouten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Fouten
Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Fouten

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Fouten

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Fouten
Video: Computer sneller maken/opschonen (Tips Windows 10) - Hulpstation, computerhulp aan huis 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met een personal computer kan een grote verscheidenheid aan fouten optreden. Ze worden meestal veroorzaakt door onvolmaakte besturingssystemen of de installatie van een groot aantal toepassingen van derden.

Hoe u uw computer kunt opschonen van fouten
Hoe u uw computer kunt opschonen van fouten

Noodzakelijk

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Als uw computer af en toe vastloopt of als bepaalde toepassingen fouten veroorzaken tijdens het gebruik, herstel dan het besturingssysteem. Open het bedieningspaneel.

Stap 2

Selecteer het menu "Systeem en beveiliging". Selecteer in de lijst die wordt geopend het item "Systeem". Zoek in de linkerkolom de link "Geavanceerde opties". Klik erop om een nieuw menu te openen.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Systeembeveiliging" en klik op de knop "Herstel". Wacht even terwijl de analyse van de geïnstalleerde versies van besturingssystemen wordt uitgevoerd. Klik op de knop "Volgende" in het eerste geopende venster.

Stap 4

Na het openen van de lijst met beschikbare archieven, vinkt u het vakje aan naast "Toon andere herstelpunten". Selecteer het back-uparchief dat eerder dan iemand anders is gemaakt. Klik op de knop Volgende en bevestig het herstel van de geselecteerde OS-status.

Stap 5

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, maakt u verbinding met internet en downloadt u het programma Advanced System Care. Start je computer opnieuw op. Start en activeer de ASC-app.

Stap 6

Selecteer met de linkermuisknop het menu "Systeemdiagnose". Activeer alle items door de vakjes er tegenover aan te vinken. Start het programma door op de knop "Scannen" te klikken. Nadat u de lijst met fouten hebt opgesteld, klikt u op de knop "Repareren".

Stap 7

Selecteer nu de categorie "Windows Cleaning". Herhaal het algoritme om systeemfouten te scannen en op te lossen. In dit menu kunt u alleen het item "Registerfouten" activeren.

Stap 8

Start uw computer opnieuw op nadat u de bovenstaande procedures hebt voltooid. Als u nog steeds fouten op uw pc ziet, reset dan uw moederbord. Om dit te doen, drukt u na het inschakelen van de computer op de Delete-toets. Wacht tot het BIOS-menu start.

Stap 9

Activeer de optie Standaardinstellingen gebruiken en bevestig de reset van de moederbordparameters. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: