Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Virussen En Trojans

Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Virussen En Trojans
Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Virussen En Trojans

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Virussen En Trojans

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Opschonen Van Virussen En Trojans
Video: ✅ Как найти и удалить шпионское ПО, трояны и вирусы 2024, April
Anonim

Elke dag verschijnen er steeds meer verschillende vervelende dingen op internet die onze computers, telefoons, communicators schaden. Dergelijke programma's worden door programmeurs ontwikkeld voor de lol of om geld te verdienen. Veel virussen brengen immers goede winsten op voor hun ontwikkelaars. Neem dezelfde blocker van het besturingssysteem. In de loop der jaren hebben hackers miljarden dollars ontvangen van verschillende gebruikers over de hele wereld. Tegelijkertijd bleef de blokkering staan en bleef staan totdat de computer werd gedesinfecteerd of het besturingssysteem opnieuw werd opgestart.

Hoe u uw computer kunt opschonen van virussen en trojans
Hoe u uw computer kunt opschonen van virussen en trojans

Wat te doen om te voorkomen dat virussen het systeem binnendringen? Hoe maak ik mijn computer schoon van Trojaanse paarden? Dergelijke vragen worden door honderden gebruikers op de forums gesteld. Velen van hen staken geen vinger uit om zelf het antwoord te vinden. U moet antivirusprogramma's op uw pc hebben geïnstalleerd. Dit zijn gespecialiseerde softwarepakketten die in realtime het hele computersysteem scannen, het gedrag van alle processen en bestanden analyseren. U kunt vaak gebruikersrecensies vinden dat antivirussen op geen enkele manier helpen. In feite is dit niet het geval.

Gebruik naast antivirusprogramma's ook programma's om het netwerkverkeer op uw computer te scannen. Dergelijke hulpprogramma's helpen u bij het bijhouden van alle processen en programma's die internettoegang gebruiken. U kunt op elk moment de toegang tot een van de programma's weigeren. Onder andere datatransmissie over lokale netwerken, draadloos wordt gescand. Het programma blokkeert automatisch de toegang tot ongewenste sites. Bedrijven die dergelijke programma's ontwikkelen, hebben een grote database met ongewenste sites. Daarom is uw computer met dergelijke hulpprogramma's altijd veilig.

Als je virussen op je computer hebt, controleer dan eerst het opstarten van het systeem. Meestal kopiëren de meeste kwaadaardige programma's hun bestanden daar om automatisch opnieuw te starten wanneer ze worden verwijderd. Vergeet het computerregister niet. Zorg ervoor dat u onnodige vermeldingen erin verwijdert die u nooit eerder zijn opgevallen. Open Taakbeheer en bekijk alle processen. Analyseer de belasting van elk programma. Als er verdachte programma's zijn, verwijder ze dan uit Taakbeheer en verwijder ze van uw computer. Controleer daarna het hele systeem meerdere keren met een antivirusprogramma. Het is raadzaam om dit te doen in de veilige modus.

Aanbevolen: