Phaser 3100mfp Bijtanken

Inhoudsopgave:

Phaser 3100mfp Bijtanken
Phaser 3100mfp Bijtanken

Video: Phaser 3100mfp Bijtanken

Video: Phaser 3100mfp Bijtanken
Video: Xerox phaser 3100MFP 2024, Mei
Anonim

Het bijvullen van printercartridges is nu in bijna elke stad beschikbaar, maar u kunt het zelf doen, zonder de hulp van externe servicecentra in te roepen, op voorwaarde dat u de instructies voor het bijvullen zorgvuldig leest.

Phaser 3100mfp bijtanken
Phaser 3100mfp bijtanken

Noodzakelijk

  • - een speciale set toner en een nieuwe chipset voor de phaser 3100mfp;
  • - platte en kruiskopschroevendraaiers.

instructies:

Stap 1

Open de klep van het afdrukapparaat en verwijder de cartridge uit de printer. Bereid je werkvlak voor, het is het beste om het af te dekken met een doek, zodat je het poeder later gemakkelijk kunt verwijderen en geen kleine onderdelen kwijtraakt. Houd er rekening mee dat u met toner zult moeten werken, die in geen geval in uw luchtwegen mag komen.

Stap 2

Verwijder alle bouten die u buiten de cartridge kunt zien. Verwijder het cartridgedeksel terwijl u de binnenveren vasthoudt. Reinig de container van tonerresten met een licht vochtige, zachte, pluisvrije doek. Doe hetzelfde met de rest van de cartridge, anders blijven er lelijke vlekken en strepen achter op uw documenten.

Stap 3

Vervang de cartridge-chip strikt volgens de instructies in de kit. Dit is nodig zodat het apparaat het niet als leeg herkent. Als u niet zeker weet of u het zelf kunt doen, neem dan contact op met de diensten van specialisten van servicecentra, maar er is niets moeilijks aan deze procedure als u voorzichtig en voorzichtig bent. Als u in dit stadium ook maar de geringste fout maakt, loopt u het risico niet alleen de cartridge te beschadigen, maar ook het afdrukapparaat zelf.

Stap 4

Doe de toner in een droge, schone container. Het is niet nodig om het 100% te vullen, omdat het nooit wordt geconsumeerd. Maak uzelf vertrouwd met de container en giet iets minder dan bedoeld. Zet de cartridge in omgekeerde volgorde weer in elkaar en installeer deze in de printer.

Stap 5

Was uw handen na het hanteren van toner, ook als u geen resten op u ziet. Het bevat een stof die gevaarlijk is voor de gezondheid en mag niet in contact komen met het gezicht en de ogen. Voer indien mogelijk de procedure uit voor het bijvullen van de patroon met een bril, want als deze op het slijmvlies komt, kunnen er complicaties optreden.

Aanbevolen: