Een Xbox 360-game Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Xbox 360-game Kopiëren
Een Xbox 360-game Kopiëren

Video: Een Xbox 360-game Kopiëren

Video: Een Xbox 360-game Kopiëren
Video: How to Transfer Xbox 360 Games via USB Drive - Jtagged/RGH Turorials - Urdu/Hindi u0026 English Subs 2024, Mei
Anonim

Dus je bent de gelukkige eigenaar geworden van de xbox 360-game, en nu sta je voor de vraag hoe je games naar de console kunt kopiëren, omdat het duur is om constant dure schijven te kopen, en op internet zijn er zoveel mogelijkheden om kopieer je favoriete entertainment gratis.

Een xbox 360-game kopiëren
Een xbox 360-game kopiëren

Noodzakelijk

Instructies voor het kopiëren van games naar xbox 360

instructies:

Stap 1

Je kunt games op je harde schijf installeren zodat de schijf niet overbelast, het geluid van de schijf niet hoort, de game sneller laadt, maar hiervoor heb je zeker een schijf nodig om de gameconsole aan te sturen. Laten we eens kijken hoe we de game kunnen installeren zonder deze vereiste te negeren.

Stap 2

Kopieer het CloneCD-programma, bij voorkeur een nieuwe versie van het programma. Vervolgens voeren we de installatie uit en selecteren we "Read to Image" in het venster dat verschijnt. Selecteer vervolgens de schijf die geschikt is om een kopie van de schijf te maken. We drukken op de knop "Neхt", een venster voor het kiezen van een pad verschijnt, stel het pad in dat u nodig hebt, u kunt het bestand naar believen hernoemen - het belangrijkste is om de juiste extensie te behouden.

Stap 3

Daarna drukken we op de knop "Opslaan". Aangezien u eerder het pad hebt geselecteerd om op te slaan, drukt u op "ok". We wachten op de tijd die nodig is om een kopie te maken, gemiddeld duurt het ongeveer 10-20 minuten, bepaald door de leessnelheidsparameters van de schijf. De beste snelheid voor het kopiëren van een schijf is 2,4 - het is het meest waarschijnlijk om fouten te voorkomen, hoe hoger de snelheid, hoe groter de kans op fouten of langere laadtijden.

Stap 4

Nu zullen we leren hoe je een afbeelding kopieert met een xbox 360-spel. Bepaal het type van je schijf, om een kopie te maken heb je een recorder nodig, alle nieuwe modellen hebben DVD + R, waarmee opnemen mogelijk is. Als u het type dvd-r-station hebt opgegeven, werkt het niet in de schrijfmodus. Voor het opnemen moet u bovendien het schijfmodel selecteren.

Stap 5

Er zijn verschillende grote fabrikanten van stations ingebouwd in een gameconsole, waarvan sommige opgenomen schijven kunnen afspelen, andere niet. Laten we hun kenmerken analyseren:

- Samsung, BenQ stellen u in staat om vrijwel elke schijf op te nemen en informatie zonder problemen te reproduceren;

- Hitachi, als het schijfmodel verouderd is, is het noodzakelijk om alleen Pioneer 109-112 te gebruiken voor opname, het kan geen schijven afspelen die op andere stations zijn opgenomen.

Stap 6

Alle technische kenmerken zijn bepaald, neem nu een dubbellaagse schijf, volgens de markering die overeenkomt met uw schijf, zoek de afbeelding met de game - deze bestaat uit bestanden met de.iso- en.dvd-extensies, en dan nemen we op volgens de instructies vermeld in lid 1.

Aanbevolen: