Een Flv-bestand Afspelen

Inhoudsopgave:

Een Flv-bestand Afspelen
Een Flv-bestand Afspelen

Video: Een Flv-bestand Afspelen

Video: Een Flv-bestand Afspelen
Video: How To Convert FLV files to MP4 - Fastest Way (no loss) Using VLC 2024, April
Anonim

FLV is een videobestandsformaat. Meestal, wanneer we video's downloaden van VKontakte of YouTube, worden ze in dit formaat opgeslagen. Niet alle standaardspelers kunnen echter de grillige flv reproduceren.

Een flv-bestand afspelen
Een flv-bestand afspelen

Noodzakelijk

FLVPlayer4Gratis programma

instructies:

Stap 1

Er is een programma dat speciaal is gemaakt voor het afspelen van het flv-videoformaat. Het wordt "FLVPlayer4Free" genoemd. Het is volledig gratis en volledig in het Russisch. Download het hier:

Stap 2

Voer het installatiebestand uit dat we hebben gedownload, het heet "flvplayer4free_setup". De installatie zal in het Engels zijn, maar maak je geen zorgen - het programma zelf zal in het Russisch zijn.

Stap 3

Klik na het starten van het installatieprogramma op de knop "Volgende" in het venster dat verschijnt. Lees de licentieovereenkomst en klik op "Ik accepteer de overeenkomst" en klik vervolgens op de knop "Volgende". Selecteer in het volgende venster "Snelle installatie (aanbevolen)" en klik op "Installeren". Het programma zal beginnen met installeren.

Stap 4

Nadat het programma is geïnstalleerd, verschijnt er een venster met de melding dat het programma met succes op de computer is geïnstalleerd. Klik op Voltooien.

Stap 5

Daarna verschijnt een venster met een taalkeuze. Selecteer "Russisch" en klik op "OK". Het volgende venster dat verschijnt, geeft informatie over de updates. Lees de volledige tekst en klik op "Nee". Het programma start. Dat is alles, nu is het programma voor het afspelen van flv-bestanden volledig op de computer geïnstalleerd.

Stap 6

Nu moet je ervoor zorgen dat flv-bestanden altijd in dit programma worden afgespeeld. Zoek hiervoor het benodigde flv-bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer het item "Eigenschappen". In het geopende venster staat een regel "Toepassing" en daarnaast is de knop "Wijzigen". Klik erop. Vervolgens verschijnt een venster met een lijst met programma's. Selecteer daarin het item "FLVPlayer4FREE FREE FLV Player" en klik op "OK".

Stap 7

Klaar! Dubbelklik op het flv-bestand om het te controleren en het wordt onmiddellijk afgespeeld in FLVPlayer4Free.

Aanbevolen: