Muziek Aanzetten Op De Server

Inhoudsopgave:

Muziek Aanzetten Op De Server
Muziek Aanzetten Op De Server

Video: Muziek Aanzetten Op De Server

Video: Muziek Aanzetten Op De Server
Video: De 3 BESTE manieren om je muziek GRATIS naar Spotify u0026 Apple Music te uploaden 2024, April
Anonim

Een van de voordelen van de populaire online shooter Counter Strike is de mogelijkheid om je eigen server te maken. Pas de standaardsoundtrack voor de game aan door het geluidsbestand van je keuze in te sluiten.

Muziek aanzetten op de server
Muziek aanzetten op de server

Het is nodig

  • - PC met internettoegang;
  • - geluidsbestand;
  • - muziekomzetter;
  • - Fly Studio-programma.

instructies:

Stap 1

Wanneer u een geluidsbestand installeert in Counter-Strike 1.6, download of converteer dan een versie van het geluid met de WAV-extensie met behulp van het profielprogramma. Selecteer in de map waarin het spel is geïnstalleerd het bestand userconfig.cfg uit een groot aantal configuratiegegevens met dezelfde naam en verplaats het naar de map Cstrike.

Stap 2

Hernoem het gedownloade of aangepaste audiobestand naar voice_input. Om je originele muziek af te spelen, druk je op de microfoonknop, meestal de K-toets op het Engelse toetsenbord.

Stap 3

Wanneer u een geluidsbestand maakt dat bedoeld is voor Counter-Strike, start u Fly Studio 8. Klik in het bovenste deel van het geopende venster op de knop met het schaarpictogram. Activeer de eerste toets van de onderste rij en wijs de parameter Load Sample aan. Markeer geselecteerde muziek of geluid.

Stap 4

Wijs na het laden van het bestand de manipulatorcursor naar de grafische geluidstabel en selecteer de fragmenten die je nodig hebt. Klik op de knop met de schaar en selecteer Knippen. Definieer de map op uw computer, geef het bestand een naam en sla het op de opgegeven locatie op door op de juiste knop te drukken. Voer in het veld Microsoft wave-bestand (* wav) de tekenreeks Microsoft gecomprimeerd wave-bestand (* wav) in.

Stap 5

Om muzikale begeleiding te creëren bij het verbinden met de gameserver, volg je de link https://makeserver.ru/engine/download.php?id=62 en download je de plug-in. Kopieer het bestand loadingsound.amxx naar / addons / amxmodx / plugins / en verplaats de map sound naar Valve / cstrike.

Stap 6

Kies bij het installeren van je eigen muziek het geluidsbestand dat je leuk vindt. Hernoem het naar "loading" en converteer naar wav-formaat. Open de Vox-map en vervang het standaard audiobestand door uw eigen. Start de gameserver opnieuw om de aangebrachte wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: