Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch In Pdf-documenten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch In Pdf-documenten
Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch In Pdf-documenten

Video: Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch In Pdf-documenten

Video: Hoe gemakkelijk PowerPoint-presentatie in elke taal te vertalen - gratis 2022, December
Anonim

Soms wordt een gebruiker van een pc geconfronteerd met het probleem van het lokaliseren van gescande documenten of boeken. Zo is de elektronische versie van het magazine, dat 90 pagina's telt, geheel in het Engels. Het handmatig vertalen van het hele tijdschrift kost u veel vrije tijd, terwijl het voor een internetdienst enkele minuten in beslag neemt.

Hoe te vertalen naar het Russisch in pdf-documenten
Hoe te vertalen naar het Russisch in pdf-documenten

instructies:

Stap 1

De hieronder beschreven methode voor het vertalen van een groot aantal gescande pagina's van de ene taal naar de andere is het gebruik van twee diensten: het plaatsen van elektronische versies van documenten op internet en het vertalen ervan op een speciale website. Allereerst moet u het elektronische documentbestand zelf op uw computer hebben of de link kennen naar de bron waaruit het is gekopieerd.

Stap 2

Start nu uw browser, als u dat nog niet hebt gedaan, en kopieer de volgende link (sneltoets Ctrl + C) of klik erop http://viewer.zoho.com/Upload.jsp. Als u de link hebt gekopieerd - klik in het hoofdvenster van de browser op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Nieuw tabblad". Plaats de cursor in een leeg veld in de adresbalk, druk op Ctrl + V en druk op Enter.

Stap 3

Op de geladen pagina verschijnt een formulier voor het uploaden van pdf-bestanden voor je. Klik op de knop Bladeren naast Selecteer een bestand. Er verschijnt een dialoogvenster voor het openen van een bestand in het geopende venster. Zoek het elektronische documentbestand, selecteer het en druk op de Enter-toets of klik op de knop "Openen".

Stap 4

Vervolgens moet u het vakje naast Dit document publiceren aanvinken en de tijd selecteren waarin het gedownloade bestand beschikbaar zal zijn. Als voorbeeld gebruikten we het boek "Laurie the Gun Trader" en kozen voor een houdbaarheid van een jaar. Klik op de knop Bekijken en wacht tot het downloadproces is voltooid.

Stap 5

Kopieer na het downloaden van het bestand de link uit de adresbalk, het ziet er zo uit: https://viewer.zoho.com/docs/xbHaFf. Ga nu naar de tekstvertaalservice van Google.

Stap 6

Ga naar de volgende link translate.google.com en plaats de link in het linker lege veld en vergeet niet de richting van de vertaling aan te geven. Druk vervolgens op Enter om de vertaling te bekijken.

Populair per onderwerp