Hoe De Videokwaliteit Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Videokwaliteit Te Verminderen
Hoe De Videokwaliteit Te Verminderen

Video: Hoe De Videokwaliteit Te Verminderen

Video: Hoe De Videokwaliteit Te Verminderen
Video: Polycystic Ovary Syndrome (PCOS) - Causes, Risks and Treatments 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers moeten soms de kwaliteit van een videobestand verlagen. Hier zijn veel redenen voor, bijvoorbeeld het bekijken van een bestand met een draagbare speler of communicator.

Hoe de videokwaliteit te verminderen
Hoe de videokwaliteit te verminderen

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest logische manier om de kwaliteit van een videobestand te wijzigen, is door het formaat ervan te wijzigen. Om dit te doen, kunt u veel hulpprogramma's gebruiken. Gebruik Total Video Converter. Het is erg handig omdat het met de meeste bestaande videoformaten werkt. Download dit programma en installeer het.

Stap 2

Start Total Video Converter en klik op de knop Nieuwe taak. Klik in het uitgevouwen menu op het item Bestand importeren. Selecteer het bestand dat u wilt wijzigen. Gebruik hiervoor de geopende verkenner.

Stap 3

Na het selecteren van een bestand verschijnt er een snelmenu op het scherm. Vink eerst het vakje aan naast Decoderen met interne decoders. Verplaats nu de schuifregelaar naar Lagere kwaliteit of Normale kwaliteit.

Stap 4

Selecteer het doelbestandsformaat. De beschikbare formaten zijn voor het gemak gecategoriseerd. Om het toekomstige bestand op een pc te bekijken, gebruikt u de indelingen uit de categorie Ms Avi. Als je van plan bent om deze video op je telefoon uit te voeren, selecteer dan de categorie Mobiel.

Stap 5

Na het selecteren van het formaat, zal het programma het startvenster opnieuw openen. Het werkbestand wordt nu weergegeven in de linkerbovenhoek. Zoek het veld Uitvoerbestand en geef de map op waarin u het resulterende videobestand wilt opslaan. U kunt de gewenste filmclip ook knippen door het beginpunt en het eindpunt van de opname in de overeenkomstige kolommen op te geven. Klik op de knop Nu converteren en wacht tot het lopende proces is voltooid. De duur hangt af van de grootte van het videobestand en het geselecteerde uiteindelijke formaat.

Stap 6

Sluit het programmavenster en controleer de kwaliteit van het resulterende bestand. Als je het niet kon starten, gebruik dan het programma Total Video Player. Het wordt meestal samen met het programma geïnstalleerd.

Aanbevolen: