Een Gratis Plug-in Downloaden

Inhoudsopgave:

Een Gratis Plug-in Downloaden
Een Gratis Plug-in Downloaden

Video: Een Gratis Plug-in Downloaden

Video: Een Gratis Plug-in Downloaden
Video: Latest Version WP Automatic Plugin Free Download And Installation Guide [100% Working] 2024, Mei
Anonim

Het populairst onder gebruikers zijn plug-ins voor webbrowsers die de functionaliteit van de applicatie kunnen uitbreiden en de interface kunnen wijzigen. Er zijn plug-ins voor veel populaire browsers en deze zijn over het algemeen gratis.

Een gratis plug-in downloaden
Een gratis plug-in downloaden

instructies:

Stap 1

Als u de Mozilla Firefox-browser gebruikt, volgt u deze stappen om plug-ins te downloaden. Start uw internetbrowser, klik op de oranje Firefox-knop in de linkerbovenhoek en selecteer Add-ons. Selecteer op de pagina die wordt geopend de optie "Invoegtoepassingen downloaden". Hier ziet u de aanbevolen en populaire plug-ins. Klik op degene die je leuk vindt en klik vervolgens op de knop "Toevoegen aan Firefox". Ga naar https://addons.mozilla.org/en/firefox/extensions/ om alle add-ons te zien.

Stap 2

Als u de Opera-browser gebruikt, start u deze, klikt u op de Opera-knop in de linkerbovenhoek en selecteert u "Extensies" -> "Extensies beheren", of drukt u op Ctrl + Shift + E. Klik op de pagina die wordt geopend op de "Extensies toevoegen" link of ga direct naar https://addons.opera.com/en/addons/extensions/. Zoek de gewenste plug-in - gebruik hiervoor de zoekbalk of de rubricator. Om de extensie te installeren, klikt u op de link "Installeren" en in het venster dat verschijnt, klikt u op de knop met dezelfde naam.

Stap 3

Als u de Google Chrome-browser gebruikt, start u de browser en opent u de instellingen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het programma te klikken. Selecteer in de lijst die verschijnt "Extra" -> "Extensies" of "Opties" -> "Extensies". Klik op de pagina die wordt geopend op de link 'Meer extensies' of ga direct naar het adres https://chrome.google.com/webstore/. Gebruik een zoekopdracht of een rubricator om de gewenste add-on te vinden. Door op de naam te klikken, krijgt u de gedetailleerde informatie te zien. Om de plug-in voor Chrome te downloaden, klikt u eerst op "Installeren" en vervolgens op de gelijknamige knop in het venster dat verschijnt.

Stap 4

Ga naar https://extensions.apple.com/ om extensies voor de Safari-browser te downloaden. Gebruik de kopjes om de gewenste add-on te vinden en klik vervolgens op de knop Nu installeren.

Aanbevolen: