Een Video-uitzending Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Video-uitzending Opnemen
Een Video-uitzending Opnemen

Video: Een Video-uitzending Opnemen

Video: Een Video-uitzending Opnemen
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Moderne internetbronnen bieden gebruikers steeds meer middelen voor communicatie en uitwisseling van informatie. Voor gebruikers van snel internet is er ook de functie om via een webcam met andere mensen te communiceren, uitzendingen van evenementen online te bekijken en vele andere diensten. Om streaming video op te slaan, zijn er veel verschillende programma's en plug-ins waarmee u de uitzending als een bestand op uw harde schijf kunt opnemen. Ze hebben allemaal een vergelijkbaar werkalgoritme en zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij hun intuïtieve interface.

Een video-uitzending opnemen
Een video-uitzending opnemen

Noodzakelijk

  • - snelle internetverbinding;
  • - een programma met de functie van het vastleggen en opnemen van video (bijvoorbeeld WM Recorder of Replay Media Catcher);
  • - WinPcap-programma.

instructies:

Stap 1

Download een streaming videorecorder van internet. Voer het installatieprogramma uit, selecteer de automatische configuratieoptie, vink het vakje aan als u akkoord gaat met de licentievoorwaarden (noodzakelijk voor verder gebruik), voltooi het installatieproces.

Stap 2

Open het geïnstalleerde programma en configureer het systeem indien nodig. Dergelijke programma's hebben voor het grootste deel een automatische configuratiefunctie en bepalen zelf de parameters van de bestaande internetverbinding.

Stap 3

Als je beveiligingssoftware op je computer hebt in de vorm van antivirusprogramma's of firewalls, voeg dan aan hun lijst met uitsluitingen die bestanden toe die het video-opnameprogramma rechtstreeks gebruikt om zijn taken uit te voeren. De app zal je hun namen vertellen.

Stap 4

Installeer WinPcap om video van de netwerkadapter vast te leggen. Het installatieprogramma zal automatisch het type van uw adapter detecteren, waarna deze klaar is voor gebruik.

Stap 5

Start het video-opnameprogramma, open een pagina met een online uitzending van belang in uw webbrowser, schakel het in en het wordt automatisch opgenomen op uw computer. Sommige programma's bieden de gebruiker de keuze uit de bestandsextensie waarin de video-uitzending wordt opgeslagen, of kan worden gewijzigd in de configuratie-instellingen. Niet alle programma's voeren de opnamefunctie automatisch uit bij ontvangst van een signaal, dus lees de interface zorgvuldig door. Het is belangrijk dat het programma draait voordat je de videostream opent.

Stap 6

Stel de begin- en eindtijden in voor video-opnames als u tijdens de uitzending niet achter de computer kunt zitten. Vermeld ook haar internetadres. De meeste programma's voor het vastleggen en opslaan van video ondersteunen deze functie.

Aanbevolen: