Het Formaat Wijzigen In Nero

Inhoudsopgave:

Het Formaat Wijzigen In Nero
Het Formaat Wijzigen In Nero

Video: Het Formaat Wijzigen In Nero

Video: Het Formaat Wijzigen In Nero
Video: Formaat foto's aanpassen | Concrete5 Explained 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig verwerken veel professionals en muziekliefhebbers audiobestanden en tracks bij voorkeur in de bekende geluidseditor "Nero Wave Editor", een add-on voor het bekende programma voor het branden en wissen van laserschijven Nero. Deze geluidseditor ondersteunt absoluut alle bekende geluidsformaten - wma, mp3, wave, ogg en andere. Aangezien het vrij eenvoudig is om het formaat in Nero te veranderen, zal het werken in dit programma je alleen positieve emoties geven.

Het formaat wijzigen in Nero
Het formaat wijzigen in Nero

Noodzakelijk

Geluidseditor "Nero Wave Editor"

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het programma uitvoeren voor het snijden van Nero-schijven van elke versie, vanaf 6 en hoger. Ga in het hoofdvenster naar het gedeelte Toepassingen, dat aanvullende services bevat. U hebt de geluidseditor "Nero Wave Editor" nodig. Klik met de muis op het pictogram om het programma te openen. Dan verschijnt er een nieuw venster waarvan de interface in veel opzichten zal lijken op de bekende teksteditor "Microsoft Word".

Stap 2

Ga naar de bovenste menubalk en klik op het tabblad "Bestand". Klik vervolgens op de opdracht "Openen". Daarna verschijnt er een venster om door de bestanden te bladeren die zich in het computergeheugen bevinden en die op verwisselbare apparaten zijn opgeslagen. Selecteer het gewenste muzieknummer. Klik op de knop "Openen" om het bestand in de geluidseditor te importeren. Verder kunt u, als u dat wenst, het nummer (spraakbericht of geluidscompositie) met extra effecten verwerken - nagalm (echo), geluidsnormalisatie, versterking van lage en hoge tonen, stereoprocessor, ruisonderdrukking en vele andere.

Stap 3

Als het muzieknummer helemaal klaar is, gaat u verder met de procedure voor het opslaan in een nieuw formaat. U moet naar het gedeelte "Bestand" gaan en op het item "Opslaan als" klikken. Selecteer het gewenste formaat in de onderste keuzelijst en geef het bestand een naam. Bevestig vervolgens door op "Ok" te klikken. Voor de eerste keer is het raadzaam om de compositie in wave (wav) formaat op te slaan, aangezien dit het geluidsformaat van de hoogste kwaliteit is, en daarna in alle gewenste formaten.

Stap 4

Golfmuziek van hoge kwaliteit "weegt" vele megabytes en wordt meestal opgenomen op laser-cd's. Integendeel, op internet wordt muziek gedistribueerd in medium en lage kwaliteit - digitaal mp3-formaat. Het is veel lichter in gewicht dan wav. Mp3-bestanden worden handig opgeslagen op de servers van internetsites, geüpload naar torrents en services voor het delen van bestanden, en ook verkocht in online muziekwinkels. Het probleem is dat het eenvoudigweg onmogelijk is om muziek van een formaat van lage kwaliteit terug te zetten naar een formaat van hoge kwaliteit.

Aanbevolen: