Het Demo-formaat Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Demo-formaat Wijzigen
Het Demo-formaat Wijzigen

Video: Het Demo-formaat Wijzigen

Video: Het Demo-formaat Wijzigen
Video: Formaat van foto's eenvoudig wijzigen met iResizer 2024, Mei
Anonim

De meeste Counter-Strike-spelers stellen zichzelf vroeg of laat het doel om hun eigen videoclip te maken. Het probleem is dat een reguliere demo die tijdens het spel is opgenomen, niet kan worden afgespeeld met videospelers.

Het demo-formaat wijzigen
Het demo-formaat wijzigen

Het is nodig

  • - Tegenaanval;
  • - VideoMach.

instructies:

Stap 1

Om een videoclip te maken, moet Counter-Strike zijn geïnstalleerd. Zo niet, installeer het dan. Kopieer het bestand name.dem naar de map cstrike. Voer het programma uit en voer de opdracht viewdemo name in de console in. Voer nu voor het gemak de opdrachten bind k startmovie moviename 25 en bind l endmovie in. Vergeet niet om de schermresolutie in het spel op minimaal 800x600 te zetten. Deze parameter heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit van de toekomstige clip.

Stap 2

Wanneer de demoweergave het gewenste punt bereikt, drukt u op de k-knop. Druk op de l-knop om te stoppen met het maken van bestanden. Verander de naam van de filmnaam elke keer voordat u nieuwe fragmenten gaat opnemen. Houd er rekening mee dat je ongeveer 8 GB vrije ruimte nodig hebt om een video van drie minuten te maken.

Stap 3

U hebt nu verschillende sets vooraf gemaakte.bmp-bestanden. Download en installeer VideoMach-software. Open het menu Bestand en klik op de knop Openen. Selecteer de benodigde bmp-bestanden en voeg ze toe aan de programmalijst.

Stap 4

Klik nu op de knop Opslaan rechts van uw lijst. Selecteer in het menu Bestanden het avi-bestandstype en vink het vakje naast Video en audio aan. Dit voegt geluid toe aan de videoclip.

Stap 5

Open nu het tabblad Video en klik op de knop Opmaakopties. Selecteer de DivX Codec-optie en klik op de knop Configureren. Stel de waarde van de bitrate-parameter in. Hoe hoger de bitrate, hoe beter de kwaliteit van de clip. Uiteraard is de uiteindelijke grootte van het videobestand ook afhankelijk van de bitrate.

Stap 6

Druk nu op de OK-knop en ga naar het hoofdmenu van het programma. Klik vervolgens op het pictogram Start-knop. Wacht tot het maken van de videoclip is voltooid. Merk op dat hoe hoger de bitrate-waarde, hoe sneller de uiteindelijke clip wordt gemaakt. Stel de bitrate niet te hoog in. Dit kan ertoe leiden dat een videoclip van 60 seconden 2 GB aan ruimte op uw harde schijf in beslag neemt.

Aanbevolen: