Hoe Windows 7-account Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7-account Te Wijzigen
Hoe Windows 7-account Te Wijzigen

Video: Hoe Windows 7-account Te Wijzigen

Video: Hoe Windows 7-account Te Wijzigen
Video: How to Delete user accounts windows 7 2024, April
Anonim

Het gebruik van accounttechnologie in Windows 7 stelt meerdere gebruikers in staat om op dezelfde computer te werken, maar met hun eigen instellingen en de mogelijkheid om hun eigen gegevens en instellingen te gebruiken. Om de accounts in te voeren, worden gebruikersnamen en wachtwoorden gebruikt.

Hoe Windows 7-account te wijzigen
Hoe Windows 7-account te wijzigen

instructies:

Stap 1

Elke computergebruikersaccount is een set instellingsgegevens die Windows 7 informatie geeft over de mappen en bestanden waarmee de gebruiker werkt en welke wijzigingen hij in het systeem kan aanbrengen. Deze gegevens slaan ook persoonlijke instellingen op, zoals bureaubladconfiguratie, vensterkleuren, muiscursorvorm, locatie van werkpanelen, schermbeveiliging en vergelijkbare ontwerpelementen. Er zijn drie typen accounts voor Windows 7. Elk type geeft de gebruiker een ander niveau van controle over het systeem.

Stap 2

Om uw Windows 7-account te wijzigen, gaat u naar het instellingenpaneel Start / Instellingen / Configuratiescherm. Het venster van het bedieningspaneel wordt geopend. Zoek in het gedeelte "Computerinstellingen configureren" het item "Gebruikersaccounts". Klik erop met de rechtermuisknop, waarna het venster "Gebruikersaccounts" zou moeten openen.

Stap 3

U kunt het wachtwoord voor uw account wijzigen. Om dit te doen, moet u het oude wachtwoord invoeren en vervolgens een nieuw wachtwoord schrijven en bevestigen in het onderstaande veld. Zorg ervoor dat u een herinneringstip maakt. Als u geen wachtwoord voor uw account wilt instellen, kunt u dit verwijderen door op de knop "Wachtwoord verwijderen" te klikken.

Stap 4

Het is handig om een afbeelding toe te voegen om uw sectie visueel te identificeren. U kunt kiezen uit de aangeboden afbeeldingen of uw eigen afbeeldingen kiezen met behulp van het dialoogvenster voor bestandsselectie. Als u hiermee bent omgegaan, klikt u op de knop "Afbeelding wijzigen". Samen met de afbeelding kunt u de naam van uw account vrij wijzigen in het gedeelte "Uw naam wijzigen".

Stap 5

U kunt ook beheerdersrechten van het ene account naar het andere overdragen. Om dit te doen, moet u naar de sectie "Uw accounttype wijzigen" gaan en het type van uw account wijzigen. Als u de beheerder van deze computer bent, kunt u alle accounts erop beheren.

Stap 6

Accountbeheer helpt u de installatie van potentieel gevaarlijke software te voorkomen die de gegevens van de huidige of alle accounts op uw computer zou kunnen beschadigen. Door accounts in te stellen voor kinderen die de computer gebruiken, kunt u ouderlijk toezicht instellen. De controle omvat het beperken van de tijd die het kind aan de computer doorbrengt, de mogelijkheid om sommige programma's te installeren en te gebruiken, toegang tot games op type en naam, het instellen van de tijdsintervallen voor toegang tot het systeem.

Aanbevolen: