Een Beschadigd Rar-archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Beschadigd Rar-archief Openen
Een Beschadigd Rar-archief Openen

Video: Een Beschadigd Rar-archief Openen

Video: Een Beschadigd Rar-archief Openen
Video: How to Extract RAR File in Windows 10? 2023, December
Anonim

Soms zijn er gevallen waarin bij het overbrengen van gecomprimeerde bestanden via e-mail of bestandshostingservices ze niet kunnen worden geopend, een bericht verschijnt dat het archief is beschadigd. In dit geval is het noodzakelijk om het te herstellen met behulp van de archiver of speciale programma's.

Een beschadigd rar-archief openen
Een beschadigd rar-archief openen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Winrar.

instructies:

Stap 1

Voer Winrar uit om het beschadigde archief te herstellen. Navigeer naar de map die het bevat met behulp van de ingebouwde verkenner. Selecteer het gewenste archief, klik met de rechtermuisknop op de naam of selecteer de opdracht Archief herstellen in het menu Bewerkingen. U kunt rar-archiefherstel ook starten met de toetsencombinatie Alt + R.

Stap 2

Er verschijnt een venster waarin u de map voor de locatie van het herstelde archief opgeeft en ook het formaat (rar of zip) selecteert. Stel de nodige parameters in voor het herstellen van het rar-archief, klik op de knop "OK". De hersteltijd is voornamelijk afhankelijk van de grootte van het archiefbestand dat wordt hersteld.

Stap 3

Download een speciaal hulpprogramma voor het herstellen van archiefbestanden als dit niet mogelijk was met Winrar. Kopieer hiervoor de link naar de adresbalk van uw browser https://www.recoverytoolbox.com/download/RecoveryToolboxForRARInstall.exe. Het programma moet geregistreerd zijn om de herstelde bestanden te kunnen opslaan. In de demomodus kunt u alleen bestanden analyseren in een beschadigd archief

Stap 4

Installeer en voer Recovery Toolbox for RAR uit, er verschijnt een programmavenster waarin u een bestand moet selecteren om te herstellen. Klik hiervoor op de knop met de afbeelding van een geopende map, selecteer het beschadigde archief in het venster en klik op OK. Het bestand wordt toegevoegd aan het programma, klik op Volgende. Vervolgens wordt gestart met het analyseren en scannen van bestanden in het archief. Markeer in het volgende venster de bestanden uit de lijst die moeten worden gescand, klik op Volgende.

Stap 5

Let op de kleur van het uitroepbestand naast de bestandsnaam. Als het rood is, kan het bestand niet worden hersteld en als het blauw is, wordt het bestand zonder fouten hersteld. Selecteer in het volgende venster de map waarin u de herstelde bestanden wilt plaatsen en klik op "OK".

Aanbevolen: