Een Verwijderd Register Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderd Register Herstellen
Een Verwijderd Register Herstellen

Video: Een Verwijderd Register Herstellen

Video: Een Verwijderd Register Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Bij het werken op een pc kunnen verschillende problemen optreden. Het kunnen zowel normale bevriezingen als blauwe "screens of death" (BSOD's) zijn. Daarom maken de meeste gebruikers van computerapparatuur kopieën van het Windows-register voor dergelijke onvoorziene gevallen. Dit is nodig om, als gevolg van foutieve handelingen, het systeem weer in werkende staat te krijgen. Er zijn geen extra hulpprogramma's nodig om het register te herstellen, alles wordt gedaan door ingebouwde Windows-tools.

Een verwijderd register herstellen
Een verwijderd register herstellen

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan met het systeemregister, moet u een hulpprogramma uitvoeren dat een interface biedt voor comfortabel werken met het register door de gebruiker. Volg hiervoor deze stappen. Druk op de sneltoets "Windows + R". Daarna verschijnt het venster "Uitvoeren". Voer daarin het commando "regedit" in. Je kunt het anders doen. Klik gewoon op de knop Start en vervolgens op Uitvoeren (voor Windows XP). Als je Windows Vista of Seven hebt, voer dan "regedit" in de regel in en bevestig je acties door op de "Enter"-knop te drukken.

Het venster "Register-editor" verschijnt op het scherm.

Stap 2

Klik bovenaan dit venster in de menubalk op het item "Bestand".

Stap 3

Klik in de vervolgkeuzelijst met de linkermuisknop op het item "Importeren". Als u alles correct heeft gedaan, verschijnt het venster "Registratiebestand importeren" op het scherm.

Stap 4

Selecteer het registerbestand waar de informatie die u wilt herstellen zich bevindt. Nadat u dit bestand heeft gevonden, klikt u op de knop "Openen".

Stap 5

Als gevolg van alle bovenstaande acties verschijnt de herstelstatusbalk van het verwijderde register op het scherm. Nadat de regel is verdwenen, kan het register als hersteld worden beschouwd.

Aanbevolen: