Hoe Het Opstartscherm Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Opstartscherm Te Verwijderen
Hoe Het Opstartscherm Te Verwijderen

Video: Hoe Het Opstartscherm Te Verwijderen

Video: Hoe Het Opstartscherm Te Verwijderen
Video: Startscherm deel 4: Startschermen bijmaken/ startscherm verwijderen 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het verwijderen van een screensaver hangt af van de versie van het geïnstalleerde Windows-besturingssysteem en de functionaliteit van de screensaver zelf. Als je de standaard screensaver kunt verwijderen met de standaard systeemtools, dan zul je de ransomware screensaver moeten verwijderen door extra programma's te gebruiken.

Hoe het opstartscherm te verwijderen
Hoe het opstartscherm te verwijderen

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van het bureaublad van een computer met Windows XP-versie op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Ga naar het tabblad "Screensaver" van het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe op het veld "Geen". Bevestig uw keuze door op OK te klikken (voor Windows XP).

Stap 2

Roep het hoofdsysteemmenu van een computer met Windows OS versie 7 op om de schermbeveiliging te verwijderen en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Programma's uit en vouw het knooppunt Programma's en onderdelen uit. Geef in de lijst de te verwijderen screensaver op en gebruik de knop "Verwijderen". Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de vooraf geïnstalleerde screensavers te verwijderen (voor Windows 7).

Stap 3

Gebruik een gespecialiseerde gratis Dr. Web-service genaamd "Free Dr. Web Unblocker by Trojan. Winlock" waarmee u een selectie van codes kunt uitvoeren om de schadelijke ransomware-screensaver te ontgrendelen. Gebruik dan Dr. Web CureIt! voor de definitieve verwijdering van sporen van het virus.

Stap 4

Start uw systeem opnieuw op en meld u aan in de veilige modus. Vouw de registertak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun uit en verwijder alle bestanden met de naam indicdll. Herhaal dezelfde bewerking in het gedeelte HKEY_CURRENT_USER.

Stap 5

Ga naar het pad drive_name: Documents and SettingsAll UsersApplication Data en verwijder alle bestanden met de namen blocker.exe en blocker.bin. Reinig de% win root% system32 map van servises.dll en servises.exe.

Stap 6

Verwijder alle bestanden in de map onder drive_name: Documents and Settings \% user% Local SettingsTemp en start het systeem opnieuw op. Log in met de standaardmethode en voer het hulpprogramma voor de register-editor uit.

Stap 7

Verwijder de sleutel servises.exe in de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun. Open vervolgens de tak HKEY_LOCAL_MACHNESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon en verwijder alle parameters na de waarde userinit.exe in de sleutel drive_name: / Windows / system32 / userinit.exe.

Aanbevolen: