Hoe Kies Je Een Muismat?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Muismat?
Hoe Kies Je Een Muismat?

Video: Hoe Kies Je Een Muismat?

Video: Hoe Kies Je Een Muismat?
Video: Hoe kies ik de juiste maat muis? 2024, Mei
Anonim

Het lijkt alleen op het eerste gezicht dat elke muismat op elke muis past. In feite hangt het niveau van muiscomfort voor een groot deel af van de mat die u kiest. Bij sommige typen computermuizen moet de mat van een bepaald materiaal zijn gemaakt. Als je de verkeerde mat voor de lasermuis kiest, is het onhandig om ermee te werken.

Hoe kies je een muismat?
Hoe kies je een muismat?

Noodzakelijk

Computermuis

instructies:

Stap 1

Je moet een vloerkleed kiezen op basis van het type muis. Als je muis nog een oude modificatie is (op een wiel), heb je geen speciale opties. De beste keuze voor zo'n muis is een kurkmat. U kunt ook een stoffen mat voor een balmuis kopen. Daarop zal de muis soepel bewegen en zal de bal niet glijden. Het wordt niet aanbevolen om plastic en glazen matten voor balmuizen te kopen, omdat het lastig is om eraan te werken: de muisbal zal slecht hechten aan dit type coating en zal constant wegglijden.

Stap 2

Heb je een optische of lasermuis, dan kun je beter kiezen voor een kunststof of glazen mat. Op dit soort vloerkleden is de nauwkeurigheid van de beweging van de muiscursor over de monitor beter in vergelijking met een stoffen vloerkleed. Koop een glazen mat als je actief videogames speelt. De laser en optische muis glijden snel en nauwkeurig over deze matten.

Stap 3

De maat van het vloerkleed moet worden gekocht op basis van het doel van het gebruik van de muis. Voor normaal werk is een kleine of middelgrote maat geschikt, voor videogames is het beter om een speciale gamemat met een groter oppervlak te nemen. Het is dan handiger om videogames te spelen.

Stap 4

Mensen die vanwege hun werk lang achter de computer zitten, moeten zorgvuldiger een vloerkleed kiezen. Ze moeten immers constant spanning in de hand met de muis voelen. Daarom moet u een type vloerkleed nemen waarmee u deze stress op zijn minst gedeeltelijk kunt verlichten. Er zijn speciale matten met een siliconen kussen die de borstel ondersteunen tijdens het manipuleren van de muis. Als je ook veel tijd achter de computer doorbrengt, koop dan zo'n vloerkleed. Het is handiger om met de muis te werken en u zult geen ernstige vermoeidheid in uw handen voelen.

Stap 5

Moderne vloerkleden zijn er in verschillende uitvoeringen. De vormfactor van het vloerkleed is een kwestie van de individuele smaak van elke individuele gebruiker.

Aanbevolen: