Hoe U Uw Simulator Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Simulator Kunt Maken
Hoe U Uw Simulator Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Simulator Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Simulator Kunt Maken
Video: Topstairs laat zien hoe u uw mallen kunt maken alvorens u een traptrede gaat verzagen 2024, Mei
Anonim

Je eigen spel schrijven is al moeilijk genoeg, zeker als je besluit het zelf te doen. Hiervoor moet je beschikken over de vaardigheden van een ontwerper, een programmeur, daarnaast moet je voldoende vrije tijd hebben.

Hoe u uw simulator kunt maken
Hoe u uw simulator kunt maken

instructies:

Stap 1

Leer de programmeertaal waarin u de simulator wilt schrijven. Om dit te doen, moet je voldoende literatuur lezen en goede praktische vaardigheden hebben in het schrijven van complexe programma's, als je alleen een programmeertaal gaat studeren, kan het een half jaar of langer duren.

Stap 2

Als je deze vaardigheden hebt, ga dan naar het maken van een game-engine. Raadpleeg regelmatig alternatieve informatiebronnen, bijvoorbeeld verschillende thematische forums, om hulp te krijgen bij het maken ervan.

Stap 3

Houd er rekening mee dat je bij het schrijven van een programma-engine al een gameplan nodig hebt, en hoe gedetailleerder het is, hoe minder problemen je in de toekomst zult hebben. Schrijf eerst het algemene plan van uw simulator in codevorm, denk na over de belangrijkste aspecten, zelfs als ze nog niet met elkaar verbonden zijn, in de toekomst zult u uitzoeken hoe u ze kunt combineren tot één.

Stap 4

Denk na over hun grafisch ontwerp. Gaandeweg, van een meer algemene look, ga je naar een specifieke tot het voorschrijven van de kleur van de kleding van de personages (bijvoorbeeld). Probeer aan het begin van het proces niet te focussen op de kleine dingen, omdat dit afleidt van het zien van het grote geheel.

Stap 5

Implementeer het spel dat je grafisch hebt geschreven. Hiervoor worden speciale editors gebruikt. Voor simulatiedoeleinden heb je ook software nodig. Houd er rekening mee dat het proces van het maken van uw eigen spel zo tijdrovend en complex is dat u het waarschijnlijk niet zelf zult doen, hoogstwaarschijnlijk zult u specialisten van derden moeten inhuren. Dit proces is ook vrij duur, beginnend bij software en eindigend met betalen voor de diensten van aangetrokken ontwikkelaars en ontwerpers.

Aanbevolen: