Hoe Een Internetbrowser Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Internetbrowser Te Openen
Hoe Een Internetbrowser Te Openen

Video: Hoe Een Internetbrowser Te Openen

Video: Hoe Een Internetbrowser Te Openen
Video: How to Fix Websites Not Loading! 2024, Mei
Anonim

De browser is ontworpen om toegang te krijgen tot internetbronnen en is een van de hoofdprogramma's van het besturingssysteem. Zelfs een beginnende computergebruiker kan een internetbrowser openen.

Hoe een internetbrowser te openen
Hoe een internetbrowser te openen

instructies:

Stap 1

Het openen van een internetbrowser is vergelijkbaar met het starten van een computerprogramma. Het enige verschil is dat de browser standaard in het systeem is geïnstalleerd, en zelfs bij de eerste lancering van het systeem zal het pictogram voor het starten van de browser zeker in het gezichtsveld van de gebruiker vallen. Dubbelklik op het pictogram om een internetbrowser te starten. De browser wordt binnen enkele seconden gestart. De browserknop kan ook worden gedockt in de zogenaamde Quick Launch-balk, die zich rechts van de Start-knop op de taakbalk (onder aan het scherm) bevindt. Om de browser te openen met behulp van de snelstartbalk, klikt u eenmaal op het pictogram.

Stap 2

De internetbrowser is een van de hoofdprogramma's van het Windows-besturingssysteem, dus de manieren om deze te starten zijn zoveel mogelijk vereenvoudigd. De knop om de internetbrowser te openen wordt altijd op een speciale manier gemarkeerd in het menu Start. Om de browser te starten, opent u dit menu en klikt u op de knop "Internet" helemaal bovenaan de linkerkolom van het menu. Als u op deze knop drukt, dient u als opdracht om de standaardbrowser in het RAM-geheugen te laden. Dat wil zeggen, als u meerdere browsers op uw computer hebt geïnstalleerd, maar meestal een van hen gebruikt, kunt u deze instellen als de standaardbrowser en deze zal altijd starten nadat u op de knop "Internet" in de "Start"-knop hebt geklikt. "menukaart. De standaardbrowser wordt toegewezen in de instellingen of in het "Configuratiescherm" met behulp van de service "Standaardprogramma's selecteren".

Stap 3

Door een snelkoppeling naar internet te openen vanuit de bestandsbeheerder van het besturingssysteem, of een hyperlink vanuit een willekeurig tekstbestand, wordt de browser automatisch geopend. u kunt een internetsnelkoppeling op uw bureaublad of in een voor u geschikte map plaatsen, en als u op deze snelkoppeling klikt, wordt de internetbrowser geopend.

Aanbevolen: