Een Plug-in Toevoegen Aan Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Plug-in Toevoegen Aan Photoshop
Een Plug-in Toevoegen Aan Photoshop

Video: Een Plug-in Toevoegen Aan Photoshop

Video: Een Plug-in Toevoegen Aan Photoshop
Video: Adobe Photoshop- How To Install Plugin (Plug-In) 2024, Mei
Anonim

Photoshop biedt geweldige mogelijkheden in het bewerken van foto's voor degenen die weten hoe ermee te werken, maar je zult nog meer mogelijkheden zien als je extra plug-ins in Photoshop installeert, die worden weergegeven in het filtermenu en waarmee je afbeeldingen nog interessanter en beter en geef het nieuwe visuele effecten.

Een plug-in toevoegen aan Photoshop
Een plug-in toevoegen aan Photoshop

instructies:

Stap 1

U kunt verschillende plug-ins gratis vinden op internet. Ze zijn in.8bf-formaat. Zoek de filters en plug-ins die nuttig voor je zijn en die je nodig hebt voor volledige beeldverwerking, en na het downloaden van elke plug-in van dit formaat, moet je de bestanden in de juiste map plaatsen - C: // Programma Bestanden / Adobe / Adobe Photoshop / Plug-ins / Filters. Kopieer een of meer gedownloade plug-ins naar deze map.

Stap 2

Start Adobe Photoshop. Als de plug-ins in de juiste map zijn geplaatst, detecteert het programma automatisch nieuwe filters bij het opstarten en voegt het toe aan de lijst met bestaande filters in het bijbehorende menu-item.

Stap 3

Om de vereiste plug-in uit te voeren en op een afbeelding toe te passen, opent u een afbeelding of foto waarmee u wilt experimenteren en probeert u het effect van het nieuwe filter, en selecteert u vervolgens het tabblad Filter in het hoofdmenu bovenaan het hoofdprogrammavenster.

Stap 4

U zult nieuwe regels zien tussen de bestaande filters - dit zijn individuele filters of een hele groep, die kan worden uitgebreid tot een subsectie en het gewenste filter uit de groep kan selecteren. Pas een filter toe op de afbeelding.

Stap 5

Als u dezelfde plug-in vervolgens opnieuw moet gebruiken op een foto, drukt u op Ctrl + F om het laatst gebruikte filter te selecteren. Als u het filtermenu opent, ziet u in de eerste menubalk het laatst gebruikte filter en door erop te klikken past u het opnieuw toe.

Aanbevolen: