Cachegeheugen Wissen

Inhoudsopgave:

Cachegeheugen Wissen
Cachegeheugen Wissen

Video: Cachegeheugen Wissen

Video: Cachegeheugen Wissen
Video: Cache legen op je Android-toestel: zo werkt het 2024, Mei
Anonim

Hoe u het cachegeheugen van uw computer kunt wissen met behulp van het absoluut gratis hulpprogramma CCleaner, waardoor het werk van uw pc aanzienlijk wordt versneld.

wis het cachegeheugen met het hulpprogramma CCleaner
wis het cachegeheugen met het hulpprogramma CCleaner

instructies:

Stap 1

Een effectieve methode voor het wissen van het cachegeheugen van uw pc, inclusief internetbrowsers, is een volledig gratis hulpprogramma CCleaner, speciaal voor dit doel ontwikkeld. Iedereen kan het hulpprogramma downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Het hulpprogramma is Russified, eenvoudig te installeren en gaat effectief om met de taak - het opschonen van de geheugencache van de computer.

Stap 2

Nadat u het programma op uw pc hebt geïnstalleerd, moet u het type taak selecteren dat u nodig hebt. In ons geval wordt de taak geselecteerd - "opschonen". Het programma biedt twee soorten opschoning, het wissen van de Windows-systeemcache van de computer en het wissen van de cache van geïnstalleerde programma's en toepassingen. Laten we beide opties voor het wissen van het geheugen eens nader bekijken.

Stap 3

Het wissen van de Windows-cache met een hulpprogramma is niet zo moeilijk als het klinkt. Door voor dit type reiniging te kiezen, hoeft u alleen aan te geven welke items naar uw mening de geheugenreinigingsprocedure moeten ondergaan. Als u een beginner bent en geen ervaren pc-gebruiker, raden we u ten zeerste aan om de standaardselectie op dit punt te laten staan, om uw computer niet te beschadigen. Het hulpprogramma kiest zelf de beste reinigingsmethode. Deze procedure wordt aanbevolen om minstens één keer per maand uit te voeren, dit zal zowel de snelheid van het systeem aanzienlijk verhogen als het aantal fouten verminderen. Op de officiële website van het programma kunt u meer gedetailleerde informatie zien met betrekking tot het wissen van de applicatiecache.

Stap 4

Door het applicatiegeheugen te wissen, kunt u de snelheid van de applicaties die op uw systeem zijn geïnstalleerd maximaliseren. Programma's, internetbrowsers werken veel sneller na het opschonen. Dit komt door het feit dat veel programma's tijdens de werking een hoop "rommel" achterlaten, die zich in de loop van de tijd ophoopt en niet alleen de prestaties van uw pc of laptop vermindert, maar soms leidt tot kritieke fouten die het onmogelijk maken programma's te starten. Door de cache van het applicatiegeheugen te wissen, stemt u het systeem af voor maximale prestaties en verwijdert u onnodige bestanden die in de geheugencache zijn opgeslagen. Als u uw pc intensief gebruikt, en vooral actief gebruik maakt van internet, komt er na het wissen van de cache behoorlijke hoeveelheden geheugen vrij, in sommige gevallen kan tot 1Gb ruimte worden vrijgemaakt van "afval". Dus met de hulp van een klein hulpprogramma CCleaner en, belangrijker nog, een gratis hulpprogramma, kunt u zowel de stabiliteit van het systeem als geheel aanzienlijk vergroten en aanzienlijke computergeheugenbronnen vrijmaken.

Aanbevolen: