Hoe Een Iso-bestand Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Iso-bestand Te Schrijven
Hoe Een Iso-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Iso-bestand Te Schrijven

Video: Hoe Een Iso-bestand Te Schrijven
Video: How to install software from an ISO file | Burning u0026 Mounting 2024, Mei
Anonim

Om informatie van sommige typen dvd-media op te slaan, is het gebruikelijk om virtuele schijfkopieën te gebruiken. Hiermee kunt u niet alleen de bestanden op de schijf opslaan, maar ook de extra functies van de dvd-media, zoals het starten van programma's voordat u Windows opent.

Hoe een iso-bestand te schrijven
Hoe een iso-bestand te schrijven

Noodzakelijk

Daemon Tool Lite

instructies:

Stap 1

U kunt verschillende programma's gebruiken om uw eigen schijfimages te maken. Werk je liever met gratis applicaties, download en installeer dan het programma Daemon Tools. U kunt de installatiebestanden downloaden van de officiële website van de ontwikkelaars van dit hulpprogramma https://www.daemon-tools.cc/rus/downloads. De Lite-versie is voldoende voor het uitvoeren van de eenvoudigste bewerkingen met schijven.

Stap 2

Voer het gedownloade exe-bestand uit en installeer het programma volgens het stapsgewijze menu. Selecteer de optie "Gratis licentie" en schakel de extra selectievakjes uit om te voorkomen dat plug-ins in de browser worden geïnstalleerd. Start uw computer opnieuw op nadat de installatie van de vereiste bestanden is voltooid.

Stap 3

Voer het Daemon Tools-programma uit en wacht tot het hulpprogramma automatisch in het systeem is geïntegreerd. Plaats de schijf waarvan u een image wilt maken in de lade van het dvd-station. Wacht tot het nieuwe apparaat wordt gedetecteerd.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Daemon Tools. Selecteer in het menu dat verschijnt de functie "Afbeelding maken". Wacht tot het nieuwe venster verschijnt. Selecteer in het veld "Drive" de gewenste aandrijving. Stel de leessnelheid in. Als de schijf niet bekrast is, gebruik dan de maximale waarde.

Stap 5

Selecteer de map waarin het toekomstige ISO-bestand zal worden opgeslagen door de waarde ervan te wijzigen in het veld "Uitvoerbestand". Schakel het selectievakje 'Gegevens comprimeren' uit. Vink het vakje aan naast de optie 'Afbeelding verwijderen bij fout'. Als u de gegevens op de schijf wilt beschermen, vinkt u het vakje naast het item "Wachtwoord voor beeldcodering" aan en voert u tweemaal hetzelfde wachtwoord in.

Stap 6

Klik op de knop "Start" en wacht tot het proces voor het maken van de afbeelding is voltooid. Controleer of het ISO-bestand werkt door het te openen met het programma Daemon Tools.

Aanbevolen: