Hoe .pov . Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe .pov . Te Schrijven
Hoe .pov . Te Schrijven

Video: Hoe .pov . Te Schrijven

Video: Hoe .pov . Te Schrijven
Video: How to - Mooi Schrijven - Deel 1 2024, Mei
Anonim

.pov - formaat voor het opnemen van demovideo's in Counter-strike. Demo - een spel opnemen om later te bekijken en te demonstreren. U kunt de ingebouwde tools van Valve gebruiken om uw opnamen af te spelen. Je kunt de opgenomen demo's bekijken om je eigen tactieken en die van je team te verbeteren.

Hoe.pov. te schrijven
Hoe.pov. te schrijven

instructies:

Stap 1

Start Counter-Strike met een snelkoppeling op het bureaublad of via het juiste menu-item "Start". Ga naar een willekeurige internetserver of maak je eigen spel met het item Nieuw spel.

Stap 2

Wacht tot de verbinding is verbroken en de gamebestanden zijn geladen. Nadat u bij de server bent gekomen en een opdracht hebt geselecteerd, opent u de CS-console met de "~"-toets en voert u een verzoek in om een pov-demo op te nemen: record 1.

Stap 3

Daarna worden al je acties voor het team vastgelegd. Vergeet na afloop van het spel niet om de opdracht "Stop" in de console te schrijven voordat u de server verlaat om mogelijke bugs en onderbrekingen aan het einde van de opname te voorkomen. De demo wordt echter in ieder geval bewaard, ook als u dit verzoek niet registreert.

Stap 4

Pov-demo opgenomen. Alle videobestanden bevinden zich in de map CS - Cstrike_russian (of Cstrike, dit hangt af van de versie van het spel).

Stap 5

Om het opgenomen bestand te bekijken, gaat u opnieuw naar CS, opent u de console en schrijft u het commando: viewdemo your_record_name.

Stap 6

Het Viewdemo-team is experimenteel. Als je de video er niet mee kunt starten, gebruik dan Playdemo, maar tijdens het afspelen kun je niet terugspoelen en pauzeren.

Stap 7

Om niet-CS-opnames te bekijken, kunt u een externe speler SK Player installeren, die POV-bestanden correct afspeelt. In nieuwere versies wordt deze speler samen met het spel geïnstalleerd.

Aanbevolen: