Hoe Speel Je Gal

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Gal
Hoe Speel Je Gal

Video: Hoe Speel Je Gal

Video: Hoe Speel Je Gal
Video: How to Pronounce GIRL in American English 2024, April
Anonim

Travian is een vrij oud maar interessant online browserspel. Als je Travian wilt spelen, maar je hebt te weinig tijd om je account actief te ontwikkelen, kun je beter voor de Galliërs kiezen.

Hoe speel je gal
Hoe speel je gal

instructies:

Stap 1

Er zijn twee hoofdtypen van ontwikkeling van deze mensen. Of je speelt agressief of passief. De eerste optie is geschikt voor diegenen die hun account voor een lange tijd constant kunnen controleren. Als je een beginner bent, is het beter om de passieve spelmodus te kiezen. Voltooi in de beginfase de speurtochten die door het spel worden aangeboden en bouw de volgende gebouwen: schuur, magazijn en markt.

Stap 2

Nu ligt de nadruk vooral op het bouwen van gebouwen die de groei van hulpbronnen vergroten. Onthoud dat jij (de Galliërs) het bent die de vijanden als eerste zullen beginnen aan te vallen na de val van de verdediging. Die. let vooral op de cache. Zijn capaciteit is de grootste in vergelijking met andere volkeren. Bij het bouwen van grondstofvelden wordt aanbevolen om iets meer te bouwen dan die met klei en hout. Dit zijn de middelen die je nodig hebt aan het begin van het spel.

Stap 3

Word niet meteen ingehuurd om de falanx te beschermen. Ze zullen nog steeds worden gedood door de aanvallende Duitsers. U krijgt hier geen voordeel van. Het is ook beter om te wachten met vallen. Ga rustig door met het opnieuw opbouwen van de resourcevelden, en vergeet niet om de diepte van de caches te vergroten. De hoofdregel is deze: de aanvaller mag geen middelen uit je dorp nemen. Na een tijdje zullen ze gewoon stoppen je aan te vallen, omdat het de vijanden niet ten goede komt.

Stap 4

Overweeg om lid te worden van een alliantie. Ga niet in op het eerste aanbod. Onthoud dat deelname aan een zwakke alliantie je geen bescherming biedt tegen gelukzalige vijanden. Elke alliantie heeft een goed ontwikkelde Galliër nodig als actieve assistent bij de verdediging van dorpen. Als je een hele sterke Germaan in de buurt ziet, kun je zijn persoonlijke beschermer worden. Uiteraard krijg je in ruil daarvoor patronage en hulp bij het aanvullen van middelen.

Stap 5

Nadat je alle grondstofvelden boven het zesde niveau hebt gepompt, begin je met het opbouwen van je leger om grondstoffen te verzamelen van de dichtstbijzijnde "dode" dorpen. Als het er te weinig zijn, maak dan de grond gereed voor de bouw van een tweede dorp.

Aanbevolen: