Hoe Informant Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Informant Te Blokkeren?
Hoe Informant Te Blokkeren?

Video: Hoe Informant Te Blokkeren?

Video: Hoe Informant Te Blokkeren?
Video: Een muur schilderen: Hoe doe je dat? 2024, Mei
Anonim

Helaas is het vrij moeilijk om het verschijnen van een informatiebanner te voorkomen. Maar tegelijkertijd is het heel eenvoudig om een virus te verwijderen dat al in uw besturingssysteem is binnengedrongen.

Hoe informant te blokkeren?
Hoe informant te blokkeren?

Noodzakelijk

dr. Web Cureit

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende soorten informatiebanners. Sommigen van hen blokkeren de toegang tot het besturingssysteem volledig. Ze verschijnen voordat het besturingssysteem is geladen. Anderen laten zich voelen wanneer u een browser opent of onmiddellijk na het invoeren van het besturingssysteem.

Stap 2

Er zijn universele methoden om alle soorten informanten te verwijderen en voor elk van hen zijn er afzonderlijke methoden. Laten we beginnen met voorbeelden van generieke methoden.

Stap 3

De eenvoudigste manier om de banner te verwijderen is wanneer u werkt met het besturingssysteem Windows 7. Dit besturingssysteem heeft een uitstekend beschermingsniveau en veel mogelijke manieren om het systeem te herstellen na storingen. Voer het installatieprogramma voor dit besturingssysteem uit door de schijf met het bijbehorende archief in het dvd-station te installeren.

Stap 4

Wacht tot het venster met de knop "Installeren" op het scherm verschijnt. Ga naar het menu Geavanceerde herstelopties. Selecteer "Opstartherstel" en activeer dit proces. In deze situatie herstelt Windows automatisch alle opstartbestanden van het systeem om te voorkomen dat de banner verschijnt.

Stap 5

Laten we nu eens kijken naar een vergelijkbare situatie met het Windows-besturingssysteem. Je hebt een van de vele Live-cd's nodig voor dit besturingssysteem. Voer het uit en activeer het item "Systeemherstel". Selecteer een van de bestaande herstelcontrolepunten die zijn gemaakt voordat het virus het systeem binnendrong.

Stap 6

Laten we verder gaan met voorbeelden van het verwijderen van een banner van het bureaublad. Probeer malware te vinden en te verwijderen. Open het Configuratiescherm en bekijk de lijst met geïnstalleerde programma's. Verwijder de hulpprogramma's die u niet nodig hebt.

Stap 7

Ga naar de site https://www.freedrweb.com/cureit. Download hiervan een programma dat speciaal is ontworpen om dergelijke virussen te vinden en te verwijderen. Het heet dr. Web Cureit. Installeer het en activeer het scanproces

Stap 8

Open de map system32. Het bevindt zich in de Windows-map. Verwijder de bestanden waarvan de naam het einde lib.dll bevat.

Aanbevolen: