Een Informant Van Het Scherm Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Informant Van Het Scherm Verwijderen
Een Informant Van Het Scherm Verwijderen

Video: Een Informant Van Het Scherm Verwijderen

Video: Een Informant Van Het Scherm Verwijderen
Video: Huawei P30 Pro-scherm vervangen 2023, Maart
Anonim

Een informatiebanner is een type computervirus dat de toegang tot het besturingssysteem gedeeltelijk blokkeert. Er zijn veel manieren om het te verwijderen. Het addertje onder het gras is dat de methode voor het verwijderen van de informant voor elk type anders zal zijn.

Een informant van het scherm verwijderen
Een informant van het scherm verwijderen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Probeer eerst uw systeem te controleren met een antivirusprogramma. De meeste antivirussoftware is hiervoor geschikt. Voer het uit en voer een uitgebreide scan uit van schijf C. Besteed speciale aandacht aan de Windows-map.

Stap 2

Open de volgende pagina's: http://www.drweb.com/unlocker/index/ of http://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. Dit zijn de officiële websites van Dr. Web en Kaspersky. Voer het telefoonnummer in dat in de banner wordt vermeld in het speciale veld en klik op de knop "Code ophalen"

Stap 3

Als u de code niet kunt vinden, probeer dan het bannerprogramma te vinden en te verwijderen. Open het menu Programma's toevoegen of verwijderen in het Configuratiescherm. Onderzoek alle geïnstalleerde applicaties zorgvuldig. Besteed speciale aandacht aan programma's die te maken hebben met animatie en Flash.

Stap 4

Als deze methode niet bij u past, ga dan naar de site http://freedrweb.com. Download het Dr. Web CureIt-programma. Houd er rekening mee dat het geen volwaardig antivirussysteem is, dus het zal niet conflicteren met andere antivirusprogramma's op uw computer. Scan uw besturingssysteem met dit hulpprogramma

Stap 5

Als het bovenstaande programma je niet heeft geholpen om van de informant af te komen, of je hebt geen toegang tot internet, zoek dan zelf het benodigde bestand. Open Mijn computer. Selecteer de partitie van de lokale schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd.

Stap 6

Open de Windows-map, zoek en open de system32-map. Daarin moet je het bestand vinden dat eindigt op lib.dll. Hier zijn enkele namen die relatief vaak voorkomen: fnilib.dll, amylib.dll, hsqlib.dll.

Stap 7

Meestal wordt de installatie van dit bestand op de computer vergemakkelijkt door een bepaald programma. Zoek op uw harde schijf naar het updater _ *. Exe-bestand. De asterisk in dit voorbeeld kan elk teken, cijfer of letter zijn.

Stap 8

Om het behaalde resultaat te consolideren (de banner van het scherm verwijderen), downloadt u het CCleaner-programma en installeert u het op uw computer. Voer het programma uit en schakel een registerscan in. Klik na het voltooien van dit proces op de knop "Opschonen".

Populair per onderwerp