Hoe De Moeilijkheidsgraad Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Moeilijkheidsgraad Te Verhogen?
Hoe De Moeilijkheidsgraad Te Verhogen?

Video: Hoe De Moeilijkheidsgraad Te Verhogen?

Video: Hoe De Moeilijkheidsgraad Te Verhogen?
Video: 5 THINGS I WISH I KNEW When I Started Calisthenics 2024, Mei
Anonim

Elke ervaren gamer zal vol vertrouwen zeggen dat moderne videogames niet hardcore genoeg zijn en heel gemakkelijk te spelen zijn. Dit wordt gedaan om de meerderheid van de gebruikers tevreden te stellen - het resterende kleine deel kan heel goed manieren vinden om zichzelf te "amuseren".

Hoe de moeilijkheidsgraad te verhogen?
Hoe de moeilijkheidsgraad te verhogen?

instructies:

Stap 1

Speel het spel meerdere keren. Vaak krijgen gebruikers na het voltooien van de "harde" moeilijkheidsgraad "hardcore" te zien, die is ontworpen om zo moeilijk mogelijk te zijn en de meeste problemen te veroorzaken tijdens de passage. De benchmark in dit opzicht kan worden beschouwd als Devil May cry 3, die ongeveer een dozijn keer kan worden voltooid en alle nieuwe modi en complicaties kan ontgrendelen. In de laatste fasen stierf de hoofdpersoon door één klap, terwijl elke vijand een enorm aantal levens had - wat zou echt hardcore kunnen zijn?

Stap 2

Probeer prestaties te behalen. De zogenaamde "prestaties" worden door de ontwikkelaars geïntroduceerd, niet alleen om de duur van het spel kunstmatig te verlengen, maar ook om andere regels voor de spelers in te stellen. In feite is dit een lijst met "Prestaties" die de speler moet voltooien - en ze zijn vaak behoorlijk moeilijk. Bijvoorbeeld "geef de eindbaas de genadeslag met je blote handen" of "dood 50 vijanden van achteren". De jacht op dergelijke prestaties zal het proces van passeren enorm verfraaien, het moeilijker en interessanter maken.

Stap 3

Gebruik een handicap. Dit is een wijziging van de oorspronkelijke voorwaarden waarmee alle deelnemers aan het spel akkoord gaan. Als je bijvoorbeeld denkt dat je tegenstander veel zwakker is dan jij, kun je jezelf een handicap van 50% instellen en in het beginstadium heb je half zoveel levens als hij. Helaas is dit systeem niet geschikt voor alle spellen, maar is het wel vaak aanwezig in strategie- en vechtspellen.

Stap 4

Speel coöp. In games waar er een mogelijkheid is voor coöperatieve passage, is er een automatisch balanssysteem, dat is ontworpen om het spel ingewikkelder te maken in verhouding tot het aantal spelers op de kaart. Dit wordt heel sterk gevoeld in games als Diablo of Left 4 Dead, waar elke nieuwe gebruiker de passage anderhalf tot twee keer bemoeilijkt. Als je de forums van een bepaald spel zorgvuldig bestudeert, kun je een manier vinden om het systeem te "bedriegen" - het zal denken dat er veel meer spelers op de kaart zijn dan er in werkelijkheid zijn - en zelfs dan zal de gameplay echt meer worden intens.

Aanbevolen: