Foto's Maken Met Recepten

Inhoudsopgave:

Foto's Maken Met Recepten
Foto's Maken Met Recepten

Video: Foto's Maken Met Recepten

Video: Foto's Maken Met Recepten
Video: HERFST FOTO'S MAKEN u0026 COURGETTE SOEP RECEPT 🍂📸 Vlog 81 | Sarah Rebecca 2024, Mei
Anonim

Met de populariteit van bloggen raakten veel internetgebruikers geïnteresseerd in het onderhouden van hun eigen thematische tijdschriften. Vooral het onderwerp koken is erg populair in internetgemeenschappen. Samen met de recepten volgens welke de gerechten zijn gemaakt, is het gebruikelijk om hun foto's te uploaden. Maar om ze succesvol te laten zijn, moet u bepaalde benaderingen gebruiken.

Foto's maken met recepten
Foto's maken met recepten

Noodzakelijk

  • - fototoestel;
  • - servies;
  • - gekookt gerecht;
  • - verlichting lampen.

instructies:

Stap 1

Maak een hoogwaardige achtergrond waartegen het gerecht dat je hebt gefilmd er zo esthetisch mogelijk uitziet. Het is het beste om lichtgekleurde oppervlakken te gebruiken, zoals een wit tafelkleed. Dit zal helpen om de aandacht van de kijker op het onderwerp te concentreren.

Stap 2

Kies voor mooi servies van hoge kwaliteit dat het beste past bij het soort gerecht dat je wilt fotograferen. Salades zien er dus goed uit op platte witte borden met minimale versiering. Kies niet te diepe gerechten voor soepen. En ijs kan in kleine transparante kommen worden geplaatst.

Stap 3

Selecteer vooraf het verlichtingsschema voor de opnamelocatie en bereid de juiste apparatuur voor. Als er geen professionele apparatuur beschikbaar is, gebruik dan halogeen- of fluorescentielampen. Combineer diffuus en gericht licht voor opnamen van hoge kwaliteit.

Stap 4

Versier de schaal mooi als je hem in de schaal plaatst. Gebruik de ingrediënten die erin zitten. Laat bijvoorbeeld een paar hele olijven of bessen over om te garneren. In een kom met soepen of fijngehakte salades moet je een paar takjes verse kruiden doen.

Stap 5

Maak een foto om het recept te versieren. Plaats de borden met de schaal op de voorbereide plaats. De lichten aandoen. Stel uw camera in en begin met het maken van foto's. Kies uit verschillende hoeken. Stabiliseer de camera tijdens het fotograferen indien mogelijk door deze op een statief te plaatsen.

Aanbevolen: